ASPIRE Vloženo 20. Červen 2015 Sdílet Vloženo 20. Červen 2015 a nebo do sebe . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 20. Červen 2015 Sdílet Vloženo 20. Červen 2015 No to sa da tiez. Proteiny...a potom to zapit spominanym vinom -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 20. Červen 2015 Sdílet Vloženo 20. Červen 2015 Kluci sice jsem v práci, ale mám novou hračku půjčenou Zkusím se pak zvednout co to půjde, třeba na Vás do Sedliště uvidím Pro Ramba: Pořád to má o 2 válce víc než ty 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 20. Červen 2015 Sdílet Vloženo 20. Červen 2015 Nezavidim tem co musi makat o vikendu ale ty si muzes hrat v praci tak to bych i bral Se pak divej kolem druhe hodiny ti zamavame 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 20. Červen 2015 Sdílet Vloženo 20. Červen 2015 Popravdě to nejlepší už mám za sebou.. Převoz Tatrovečky na místo, teď už jen budu plošinovat... Dobře, ve dvě budu mávat taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 20. Červen 2015 Sdílet Vloženo 20. Červen 2015 (editace) Aspire: a vy rozumíte trabantům?, No říkají o mě , že jsem odborník. Stavím se pouze na chvilku , jsem rád, že jsem to tak zorganizoval , abych to stihl. Editováno: 20. Červen 2015, autor: filippatrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 20. Červen 2015 Sdílet Vloženo 20. Červen 2015 Hoši kdo je tu automechanik? přiznejte se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2015 Repro hir, kazetak hir 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 20. Červen 2015 Sdílet Vloženo 20. Červen 2015 (editace) Tak jsem byl 27 metrů nad zemí, mával kolem 14h jak debil, ale nikoho jsem neviděl . Fotky ze srazu máte hezké, ale chyběla vám tam nějaká zástupkyně F2, jestli jsem se díval dobře, tak se budu snažit to do přiště napravit . A když se na to tak koukám, vždyť ani modrých kombíku tam moc nebylo, no ještě že to Rambo zachránil Editováno: 20. Červen 2015, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 20. Červen 2015 Sdílet Vloženo 20. Červen 2015 Vsak jsme mavali jak silenci az se po nas tam divali jak na blazny . Jojo F2 tam chybela ale kobmik taky lehky tam byl ve forme spacebak Uz jsem to resil s Pepou ze se musi od vsech zjistit kdo kdy ma volno a pak to udelat. A co ten vikend jak tu ted budes setkame se nekde ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2015 Ano Jirko, oficiane sedliste bude jeden ze dvou poslednich vikendu v zari, ale nebranim se prazdninovemu setkani v mensi skupince treb na mlyne v ropici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 20. Červen 2015 Sdílet Vloženo 20. Červen 2015 No zatim to je tak na 90%, ale jestli tam v ti nedeli budu, tak urcite budu na bramboraku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 20. Červen 2015 Sdílet Vloženo 20. Červen 2015 Ok jeste si teda pres tyden pisnem a upresnime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 20. Červen 2015 Sdílet Vloženo 20. Červen 2015 Fotky dodam az budu strizliv na pc vsechny vozy vyfoceny 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 20. Červen 2015 Sdílet Vloženo 20. Červen 2015 jo ozrat se to je nekdy fajn vec a hlavne pri tom nic nepodnikat bo nasledky jsou nekdy divne 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 20. Červen 2015 Sdílet Vloženo 20. Červen 2015 Chtel Sem ti dat like nemozu uz me to upozornilo ze sem cosik prekrocil 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 20. Červen 2015 Sdílet Vloženo 20. Červen 2015 ja jeste muzu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 20. Červen 2015 Sdílet Vloženo 20. Červen 2015 Kluci sice jsem v práci, ale mám novou hračku půjčenou Zkusím se pak zvednout co to půjde, třeba na Vás do Sedliště uvidím Pro Ramba: Pořád to má o 2 válce víc než ty Ale ale Tak jsem byl 27 metrů nad zemí, mával kolem 14h jak debil, ale nikoho jsem neviděl . Fotky ze srazu máte hezké, ale chyběla vám tam nějaká zástupkyně F2, jestli jsem se díval dobře, tak se budu snažit to do přiště napravit . A když se na to tak koukám, vždyť ani modrých kombíku tam moc nebylo, no ještě že to Rambo zachránil Tak když ty na to sereš tak to někdo musel zachránit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 20. Červen 2015 Sdílet Vloženo 20. Červen 2015 Ondro jen me ted tak napadlo proc jsem si nevyfotil tu tvou luzkovou upravu takze priste na sraz prijezd s tou tvou upravou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 Já to vyfocené mám 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 Tak sem s tim !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 Odemne foto vecer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 Měl sem chvíli času tak fotky nějaké ze včerejška. Spz smazané, snad vše jak má být 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 Dupne fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 Dupné, dupné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.