filippatrik Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 Pavouky taky nemusím nevadí mi to v terarku ale v pokoji :DD to nee a bába ta lozi ii po stropě a umí běhat jak nikdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 Jaka baba ta tvoje a nebo se tak jmenuje jesterka ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 Chodí tak pohodově ale když si v tom mozečku rozmyslí že zařadí vyšší rychlostní stupeň mám co dělat abych jí ukorygoval jina ta bílá (Blazing Blizzard) nám jednou utekla a měsíc přežívala neznámo kde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 :D No ja mam zelvu a tam mi vzdy nekam zaleze a taky ji hledam pul dne Ale nema sanci mi zdrhnout Jen se schovat 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 Tak ja mam doma jen manzelku a synka. To mi staci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 No kdyz to jsou tvoji mazli tak proc ne Ale takove zive zviratko taky neni na skodu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 Právě že my jí hledali všude možně ale bez výsledku. Tak jsem pak zkoušel lest a neustále jsem jí zdokonaloval až nakonec se povedlo a po měsíci se ukázala. Kromtoho že nebyla bílá ale černá a strašně žíznivá nic jí viditelně nebylo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 Michal: želvu sem jednou hledal asi 2 dny. Nazl zahradě zdrhla ale plot byla svině umřela ale za nějaký rok na zápal plic A gekon se jmenuje Fišta bo když zabral tak to sfištelo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 Formu zítra mám ho tmavšího Nálepky SH.cz no kdyby se někdo ozval ať dá cenu Přemyslim na rooma. Řekni Galvimu,mám to přes něho Aha tak pavouky a jesterky nebrat Pawouky rozhodně nebrat 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 Ondra já si to myslel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 Že je nebrat?To sis myslel? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 Že zas do Pawouka uhodis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 Já nikdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 To je objevilo u dveří prostě škoda kótě 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 Večeře? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 Jak se mu na bancku líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 Jak na péřový matraci 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 Se mu o ten pelech pěkně staram Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 Staras a ted mu dej na hrani tu jesterku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 Takže Vás jdu nasrat Klasická 41ka To v tom zrcátku je Galvi 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 Aaaaa VW sraz ale nasral se vam tam roomster a nejaky ford 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 Nějací žebráci 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 No tak vam alespon doplneli pocet at tam nejste jen tak v dvojko 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.