Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

V 17. 9. 2016 at 14:36, Malta napsal:

20160916_222417.jpg

... tak jsem se ještě juknul na kameru, abych trochu porovnal údaje tacho a GPS na kameře

Výstřižek.JPG

asi nejpřesněji by mi to změřil bílej supáč, ale zase jako nemusím mít všechno lol

Ale i bilej Supáč by ti řekl, že to máš zatím jen do 40km/h :D:D:D:D

i to "jen" by stačilo, aby mi to udělalo průvan v peněžence :D a díru do rozpočtu

U nás by to byl černý sup,Pašík v světlé modré metle a nebo černý R36 :D A pokud by si měl málo tak tady jezdí 3 ty jejich civilní OIII :D 

Nedávno mě málem lapl ten Sup :D 

Mají toho čím dál více i ze Šancí směr na Bílou už stojí často pomahači v civilních autech a pomáhají hlavně nám motorkářům od peněz. :( Ale ti praví piráti silnic jsou stejně vysmátí a je na ně krátký metr, ale po běžných lidech se rádi vozí.

Jinak se musí pochlubit se spotřebou poslední dvě nádrže jedna 5,4l/100km a dneska sem tankoval a počítal 5,73l/100km. :wub: Na to, že vezu celou dodávku. :lol:

Já furt říkám Michalovi,že má dodávku,ale on to nechápe :D 

Jako podle toho co sem v tom už všechno odvezl tomu taky říkám dodávka. Kde jaký pikap by se mohl zahrabat. :D:D:D

Ale to on nechápe :D Ten mě zase sežere jak si to tady přečte :D 

:D:D Pche nesezeru neboj :D Jen ti na srazu vypustim ventilky :D

Srabe :D:D Tak já tobě taky,ať jsme v tom společně :D 

:D:D:D

Ja nevim , co zde je k směchu :D

tady se vůbec nikdo nesměje, to je naprosto vážná věc :D

Přesně :D 

taková vzájemná výměna ventilků je naprosto vážný akt :smich:

v pátek večer :kol-31:

20160923_194006[1].jpg

a včera, když se čakalo u Tank Ono ve frontě na LPG

20160924_141648[1].jpg

Maly Malta už řidi :lol:

Za chvilu Ti řekně , Tati jit se pěšky a ja jedu autem :D:D:D

Kluci a holky , asi může nějaký placek v Sedlišti? :)

Upraveno od TOMUS

Tomku, ten malý mi řekne maximálně dědo :D, tati mi řekne akorát mladší dcera, která je za volantem

Ooo Q ale vpadl v slivky :(:doh

včera mi volal kamoš a říkal mi, co se jim stalo v sobotu v Čáslavi, když se vraceli domů ... u nějakého viaduktu byly čtyři cikánští haranti a hodili proti jejho projíždějícímu autu (prý jabko) a toto je výsledek :076

P9251493.JPG

no volal PaCHy a ti mu řekli, že to jsou staré známé firmy a že těch stížností, na tu zku.venou rodinu, mají více. Naštěstí to má kamoš pojištěné, takže si to má nechat opravit a fakturu zaslat pak na cajty do Čáslavi

Ty jo, to je masakr. By mě zajímalo, proč to raději nenechali přeletět a nerozložili v tom muzeu, kam to míří.

No, ono dostat do vzduchu ero, ktery nezakonzervovany nekolik dlouhych let stalo na slunci (vode, vetru, mrazu) a propadlo mu prakticky vse, co propadnout mohlo.... neni zas tak jednoduchy (a v rade pripadu to ani neni mozny... )

A hlavne, i se to do vzduchu dostat povedlo, tak by to vyslo draz ... a to ne nekolikanasobne ale nekolikaradove

no a otázkou je, zda je v Kunovicích dostatečně dlouhá přistávací dráha pro letadlo tohoto typu

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.