Přejít na obsah

Slezská Jizba "bo u nas je fajně"


jozzi

Doporučené příspěvky

Mají toho čím dál více i ze Šancí směr na Bílou už stojí často pomahači v civilních autech a pomáhají hlavně nám motorkářům od peněz. :( Ale ti praví piráti silnic jsou stejně vysmátí a je na ně krátký metr, ale po běžných lidech se rádi vozí.

 

Jinak se musí pochlubit se spotřebou poslední dvě nádrže jedna 5,4l/100km a dneska sem tankoval a počítal 5,73l/100km. :wub: Na to, že vezu celou dodávku. :lol:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

včera mi volal kamoš a říkal mi, co se jim stalo v sobotu v Čáslavi, když se vraceli domů ... u nějakého viaduktu byly čtyři cikánští haranti a hodili proti jejho projíždějícímu autu (prý jabko) a toto je výsledek :076

P9251493.JPG

no volal PaCHy a ti mu řekli, že to jsou staré známé firmy a že těch stížností, na tu zku.venou rodinu, mají více. Naštěstí to má kamoš pojištěné, takže si to má nechat opravit a fakturu zaslat pak na cajty do Čáslavi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, ono dostat do vzduchu ero, ktery nezakonzervovany nekolik dlouhych let stalo na slunci (vode, vetru, mrazu) a propadlo mu prakticky vse, co propadnout mohlo.... neni zas tak jednoduchy (a v rade pripadu to ani neni mozny... )

A hlavne, i se to do vzduchu dostat povedlo, tak by to vyslo draz ... a to ne nekolikanasobne ale nekolikaradove

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...