Ondra16V Vloženo 18. Červen 2017 Sdílet Vloženo 18. Červen 2017 Tak to se Ti teda daří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 18. Červen 2017 Sdílet Vloženo 18. Červen 2017 ani nemluv, říkám mladé, že než to auto dostane, bude tam toho mít polovinu povyměňovaného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 19. Červen 2017 Sdílet Vloženo 19. Červen 2017 ... a dalším paradoxem je, že jsem si sehnal druhou garáž ... posledního května, jsem byl podepsat smlouvu a pro klíče a rovnou tam Andělu zaparkovat. To byl také jediný den, kdy stála v garáži. Od té doby jen v servisu nebo teď před barákem, neboť jsem o víkendu oživoval baterku po té skoro 14 denní výluce a když už jsem myslel, že to projedu po výměně destiček a že jí tam konečně zaparkuji, tak zase ten regulátor . Teď čekám až otevře servis, abych tam mohl s prosíkem naklusat a domluvit se zda mi to tento týden udělají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 19. Červen 2017 Sdílet Vloženo 19. Červen 2017 Smola. Čo je na tom záťažovom také drahé ? Keby AMG v plnej palbe, pochopím, ale toto ? Vravievali, že na chudobného aj hajzel spadne, ale ešte lepšie - vraj chudobný aj v p..i na tŕň natrafí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 19. Červen 2017 Sdílet Vloženo 19. Červen 2017 taky netuším, jsem si říkal kostečka, navíc na jedničkovou fábuli, bude to za pár kačáků ... no chyba lávky. Sjel jsem z kopce těch 50m k servisu velmi opatrně, brzdil jen přes ručku. Mají to tam, tož jsem zvědav kdy budou volat ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 20. Červen 2017 Sdílet Vloženo 20. Červen 2017 pockej, ja myslel, ze bydlis v baraku,... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 20. Červen 2017 Sdílet Vloženo 20. Červen 2017 nene, bytovka u silnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 20. Červen 2017 Sdílet Vloženo 20. Červen 2017 achsooo... tak pak tu garaz chapu.. no ja kdysi zainvestoval a za tezkych 155000 koupil radovou garaz kousek od bytu.. kamos, kterej mel tu samou moznost pred 3 rokama se na to na radu sve manzelky vykaslal a dodnes se mlati do hlavy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 20. Červen 2017 Sdílet Vloženo 20. Červen 2017 v bytovce mám garáž na roomíka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 20. Červen 2017 Sdílet Vloženo 20. Červen 2017 nojooo nemachruj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 20. Červen 2017 Sdílet Vloženo 20. Červen 2017 samozřejmě taky pronajatou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 21. Červen 2017 Sdílet Vloženo 21. Červen 2017 jeee ja ze svoji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 21. Červen 2017 Sdílet Vloženo 21. Červen 2017 bohužel, před těmi 25 lety, jsem na ní neměl, byl jsem rád že jsem zchrastil chechtáky na byt, ne tak ještě na garáž ... navíc jsme ani auto v tu dobu neměli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 21. Červen 2017 Sdílet Vloženo 21. Červen 2017 jjj to jo, ja myslel, ze to je takova ta garaz, jak se to stavelo u bytovek.. bytovka a za ni, nebo vedle, jsou takove mikrozahrady s garazi.. a tak litr +- mesicne za pronajem se da.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 21. Červen 2017 Sdílet Vloženo 21. Červen 2017 tak v našem případě bytovka je nad garážema a do toho litru se krásně vlezu s oběma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 21. Červen 2017 Sdílet Vloženo 21. Červen 2017 jjjj na malych viskach cena obvykla... v brne bys na tom byl hure.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 21. Červen 2017 Sdílet Vloženo 21. Červen 2017 to je mi jasné, holt co my vidláci ušetříme na garáži, to projezdíme do velkoměsta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 21. Červen 2017 Sdílet Vloženo 21. Červen 2017 ... nebo utratíme v servisu ... takže fábule konečně v garáži (už bylo taky na čase, mám od 1.6. garáž,dens je 21.6. a stála tam jen jeden den). V servisu jsem nechal dalších 3 900,-, takže krom regulátoru za 2300,- a brzdovky, to byla ještě jedna hadice a jedna trubka. Tak doufám, že období "investic" už máme definitivně za sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 22. Červen 2017 Sdílet Vloženo 22. Červen 2017 to byl balzám na duši jet dnes opět fábulí do práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Červen 2017 Sdílet Vloženo 22. Červen 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 23. Červen 2017 Sdílet Vloženo 23. Červen 2017 co by jsi s tema prachama taky delal covece... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 23. Červen 2017 Sdílet Vloženo 23. Červen 2017 tak vím o rozumnější investici, než sponzorovat servis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 23. Červen 2017 Sdílet Vloženo 23. Červen 2017 Stejne si je do hrobu nevezmes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 23. Červen 2017 Sdílet Vloženo 23. Červen 2017 taky si je do hrobu brát nechci, ale raději je proinvestovat do naší relaxace a odpočinku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 23. Červen 2017 Sdílet Vloženo 23. Červen 2017 jo panacek bude relaxovat a makat bude kdo??? uprchlici? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.