mičurin Vloženo 1. leden 2019 Sdílet Vloženo 1. leden 2019 já sem v tom uplně nevinně.ale postřeh máš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 1. leden 2019 Sdílet Vloženo 1. leden 2019 Jsem si říkal, že je to ona Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2019 Za všecko muzou zensky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 1. leden 2019 Sdílet Vloženo 1. leden 2019 A chlapci co umeji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barenasparena Vloženo 2. leden 2019 Sdílet Vloženo 2. leden 2019 Chlapy, tady se to nějak rozjíždí, je čas zakročit. ?? ano, ja jsem slušně vychovaná, takže vám, některým budu pořád vykat a pokud vám to vadí musíte s tím něco udělat samotní. ??? p.s Šťastný nový rok a hlavně hodně zdraví ( primárně tobě Rejpale ? ) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 2. leden 2019 Sdílet Vloženo 2. leden 2019 No ja nevim, ale podle etikety nabizi jako prvni tykani zena:), potom starsi a pak nadrizeny. Takze se obavam, ze pokud by s tim chteli neco udelat, tak nemaji sanci:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 2. leden 2019 Sdílet Vloženo 2. leden 2019 (editace) Ja už nevim na co jde Editováno: 2. leden 2019, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. leden 2019 Sdílet Vloženo 2. leden 2019 před 2 hodinami, lumirnavrat napsal: No ja nevim, ale podle etikety nabizi jako prvni tykani zena:), potom starsi a pak nadrizeny. Takze se obavam, ze pokud by s tim chteli neco udelat, tak nemaji sanci:) Tak to je snadné - jako slušně vychovaná dívka to dostane befelem od tatíka. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 2. leden 2019 Sdílet Vloženo 2. leden 2019 Vyřešeno, dal jsem jí to příkazem [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. leden 2019 Sdílet Vloženo 2. leden 2019 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barenasparena Vloženo 2. leden 2019 Sdílet Vloženo 2. leden 2019 No jo, ale jenom u Tomka ?? nebo u všech.? ?? . . . tož zdar jak sviňa kábři, kdy zajedeme na tu betelnó chálku a škopek ?? ☺️☺️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 3. leden 2019 Sdílet Vloženo 3. leden 2019 Vo virtualnom svete je zvykom si skor tykat. Ale najdu sa vynimky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2019 Dobre ranko, ja si v poslední době začínám zvykat že mi začínají vykat. Včera se stavil bratránek z přítelkyni, řekla mi dobry den pane :D to bude buď pupkem nebo nevlasama :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barenasparena Vloženo 3. leden 2019 Sdílet Vloženo 3. leden 2019 Jozzi, jedno z toho to bude ?? jen si netroufám říct co ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2019 Určitě tím autoritativním pohledem plným šarmu :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 3. leden 2019 Sdílet Vloženo 3. leden 2019 Dobre rano Mame zimu jak cyp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 3. leden 2019 Sdílet Vloženo 3. leden 2019 Toto zima nie je. Minuly rok (12.2018) sme mali nocny rekord - 17.8°C. Terajsie teploty - 5 az +5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 3. leden 2019 Sdílet Vloženo 3. leden 2019 (editace) Ja nebydlim na SK Mam vlastni stat jsem magnat Rano u nas bylo -3*C a sněžilo Editováno: 3. leden 2019, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2019 Ropice poslušně hlasi -4°C ... Furt to vypadá jak chlap na záchodě :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. leden 2019 Sdílet Vloženo 3. leden 2019 Nevím kolik je tu, ale je teplo Teď jsem byl hrabat sníh a zaparkovat Beu, tam jsem se bohužel na teplotu podívat nemohl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2019 Já sníh zásadně pluzim :D na hodniku mi to ale bylo zakázáno :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. leden 2019 Sdílet Vloženo 3. leden 2019 Tak to já jsem byl až moc lenivý na traktůrek nasadit´radlici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 3. leden 2019 Sdílet Vloženo 3. leden 2019 Ja nebydlim v horach tak mam teple Odsněžovaci stoji nepouživam ještě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 3. leden 2019 Sdílet Vloženo 3. leden 2019 ládovská zíímá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2019 No, dnes jsem při úklidu skla zbilancoval vanoce :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.