Březen 2, 20196 r Bože Já Vám to někdy připomenu @TOMUS nesedím, ležím @Barenasparena zadělávej mi prosím Tě celou tu SPZ, tak jak ji zadělávám já EDIT: Barča a Martin dojedou do Polska? Upraveno Březen 2, 20196 r od Ondra16V
Březen 2, 20196 r Autor před 17 hodinami, Barenasparena napsal: Rejpálku, kde máš tu svou slavnou Ostravu.? ?? 5 bodů pod námi cooo ??? tak aspoň to předkolo to jistí????? No, ale furt málo, Třinec 93 bodů :P
Březen 2, 20196 r Autor V 25. 2. 2019 na 14:58, Skodzinek napsal: Można byłoby kiedyś przyłączyć się do Was...? Bywam co parę miesięcy na Śląsku i chętnie poznałbym innych fanów Skody z Polski i Czech. W marcu nie dam rady, ale, przykładowo, w maju - myślę, że tak... Serdecznie zapraszam, staramy się spocik przygotować Zawsze minimalnie miesiąc wczesniej :)
Březen 2, 20196 r Dekuji moc Miło mi bardzo Was wszystkich poznać i bardzo się cieszę, że zobaczę się z Wami w marcu! Je mi lito, ze moja cestina je velmi slaba, ale urcite si rozumime. Zdravim vas srdecne!
Březen 2, 20196 r Před hodinou, filippatrik napsal: Zdar kluci a holky. Jak jde život?? Parádně, kdy dáme sraz? Dlouho jsem Tě neviděl
Březen 2, 20196 r před 3 minutami, Ondra16V napsal: Parádně, kdy dáme sraz? Dlouho jsem Tě neviděl 2h a už se mu stýská. To je přítel ?
Březen 2, 20196 r před 10 hodinami, Ondra16V napsal: @TOMUS nesedím, ležím EDIT: Barča a Martin dojedou do Polska? Lezet v dire se neda Mohu prijet. Musel bych jejim dat specialni ochranu. Jsou Fanouskama. Ja spise bych se nejezdil k polska s takovou velkou nalepkou. Bal bych se o vlastne zdravi a zivot. Ted' rikam pravdu a vazne to rikam. před 4 hodinami, filippatrik napsal: Zdar kluci a holky. Jak jde život?? Prijet na sraz k polska to se dozves před 3 hodinami, jozzi napsal: No, ale furt málo, Třinec 93 bodů :P Spatne fandis
Březen 8, 20196 r Zdar pardi. Chlapi je tu někdo kdo ma už v autech trvale vyplý start-stop? (Tu ďábelskou věc) ???.
Březen 8, 20196 r před 6 hodinami, filippatrik napsal: Zdar pardi. Chlapi je tu někdo kdo ma už v autech trvale vyplý start-stop? (Tu ďábelskou věc) ???. Já to mám. Proč?
Březen 8, 20196 r před 3 hodinami, Pawouk napsal: Já to mám. Proč? Jakou mas prosim te simulaci udělanou. Klidne napis do zpráv pokud nechceš sem. A další věc lidi nemam podložku nohy na blatnik u řidiče v F3,z čeho by jste to udělali pry existuje nahrada na aliexpresu ale za boha nemůžu najít. Dikes?
Březen 8, 20196 r Změnou podmínky napětí pro funkčnost systému, provedeno kódováním. Ale já to nedělal a na jiném autě to nemusí fungovat.
Březen 9, 20196 r před 21 hodinami, filippatrik napsal: Zdar pardi. Chlapi je tu někdo kdo ma už v autech trvale vyplý start-stop? (Tu ďábelskou věc) ???. mám to vyplé ještě od Galvi kabelem, ale mělo by to jít i přes Caristu+ELM327 ale to jsem nezkoušel, bo už to mám vyplé (od Jirky to bylo metodou napětí) před 11 hodinami, filippatrik napsal: Jakou mas prosim te simulaci udělanou. Klidne napis do zpráv pokud nechceš sem. A další věc lidi nemam podložku nohy na blatnik u řidiče v F3,z čeho by jste to udělali pry existuje nahrada na aliexpresu ale za boha nemůžu najít. Dikes? koupil jsem na skoda-dilech nášlap pro oktávu (resp. já omylem koupil o něco daržší variantu pro superb, je o něco dražší ale vypadá stejně). Já koupil tento https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/3c18647779b9-kryt-nozni-opery-skoda-28168.html je tam i tento https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1k1864777b47h-krytka-nozni-opery-skoda-27617.html normálně jsem ho jen navlékl pod boční plast podběhu a drží, mám koupený i sucháč ale ještě na něj nedošlo. Budu ho tam dávat až udělám jarní úklid
Březen 10, 20196 r Se mi v Tatrách zadařilo dneska. ? Nakonec mě vytáhl slovák s golfem. Upraveno Březen 10, 20196 r od filippatrik
Březen 10, 20196 r Před hodinou, wirer napsal: Tatry sú pre Českých turistov zradné ... (sorry, nedalo mi :D ) Už jsme jeli domu jen sem potřeboval nutně s pískem ? Ale samozřejmě zachránce měl x y podobných řečí ??? ,ale bylo mi to celkem jedno potřeboval jsem vytáhnout. ?
Březen 25, 20196 r @filippatrik Normálně si kup hliníkovou opěrku a nalep jí tam na suché zipy ? má to takhle XY lidí
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.