Březen 14, 201510 r Vsak je furt otevrena http://www.chatanaprasive.cz/prasiva.html Otevřeno máme denně (kromě 24.12 a 25.12). letni otevírací doba je 9-20 hod zimní oteviraci doba je 10-19 hod
Březen 14, 201510 r Autor Ty tam bude mit chybu , byli jsme tam v listopadu tak zacinala rekonstrukce a cca dvy tydny z5 byl furt papir na dverach a furt rekonstruovali , teda furt zavreno
Březen 14, 201510 r Aha uz jsem to nasel Co je u nás nového? 12.1.2015 Od dnešního dne 12.1.2015 do odvolání bude chata z důvodu rekonstrukce uzavřena. No tak snad to nebudou delat cely rok
Březen 14, 201510 r Tak jak dopadlo muzeum ? Syncy začinam byt nasrany... uvažuju že pošlu beruši o par centimetru niž. Tak si vlezu do Fll/Roo , kouknu do podvozku a po přečteni snad šesteho vlakna na tema pružin ktere se zvrhlo na nadavani a uvazovani o smyslupnosti jsem to vzdal ... Kua taky bordel nemaj ani ukrajinky v penzionu takze otazka do placu ...weitec,hr abo ap ? Jestli ještě víš, které téma to je, dej mi na něj link. Podívám se na to.
Březen 14, 201510 r Bude Pawoukův zásah vyšší moci :-) chi. Na Prašivou je třeba vyrazit na kole ne? ..... i když teda ten kopec není dlouhej ale je hnusnej co? A nebo kdo se na to necítí (ne že bych se úplně cítil to vůbec) může vzít kola na střechu vyjet tam autem a pak už jen třeba kolo sundat a být tam
Březen 14, 201510 r Autor Jestli ještě víš, které téma to je, dej mi na něj link. Podívám se na to.Budu na pocitaci tak Ti to poposilam , bodlo by to nejak rozdelit bo je tam gulas jak se zvedanim tak snizovanim Na kole jsem tam byl minuly tyden , necvim proc ale da mi to zabrat dycky jak jedu dolu a ne nahoru
Březen 14, 201510 r Mno jak to tak vidím budu muset seservisovat kola, a vytáhnu v rámci tréninku přítelkyni na Prašivou, což mě asi moc nepochválí a směrem zpátky se zastavíme u Koníčka :-) Hodně lidi už začlo cyklistickou sezónu a my ještě nic. Dnes jsme chtěl přezout pneu na letní, ale v takovém počasí se mi nějak nechce.
Březen 14, 201510 r Budu na pocitaci tak Ti to poposilam , bodlo by to nejak rozdelit bo je tam gulas jak se zvedanim tak snizovanim OK.
Březen 14, 201510 r Autor Ty ja mam dojem ze jsem jeste neskoncil tu minulou. Na prkno jsem se jeste nedostal a ani kolo nezazimoval ... Ja si cestou zpet oblibil radase pak si to uz jen svihnu pres golf a jsem doma
Březen 14, 201510 r Ha takže cesta přes Vělopolí a Ropici :-) hh Mno mě Radas moc nejel, ale už je to nějaká doba co jsem ho nepil. Třeba zase zkusit. Mno s tím snowbordem to je podobné, tento rok jsem nikde taky nevyrazil. Vlastně v tomto týdnu jsme měl být Schladming ale to se zrušilo. Navíc sem se chystal že zkusím poprvé lyže. Mno nechám to až na další sezonu.
Březen 14, 201510 r Autor No u me to neslo bo moje si rozsekala nohu takze paragraf , ale zas to uz neni tak alutni abych si na par hodin nevyskocil U radasa mi pasujou ty jejich ovocne experimenty. Grepovej je bozi akorat nesmim dat vic jak tri limonadky bo aji cestu pak mam nejak moc sirokou
Březen 14, 201510 r Aha no tak vidíš, ty ovocné jsem nezkoušel :-) to bude moja nadšená až ji tam vemu :-) jdu mrknout na web co tam píšou esi vůbec něco :-)
Březen 14, 201510 r Autor Ty na vebu nevim , ale vycep maji paradni a aji flaškujou a v šenku aji fajne vari ikdyz ohledne kuchyne bezkonkurencni je lašska jizba a stejky gyrosgrill bar
Březen 14, 201510 r Od Radase jesem chutnal toto sice ta barva na to tak nevypada ale byla to boruvka a vlastne me prvni ovocne pivo a bylo good
Březen 14, 201510 r Autor Boruvka vyborna nejvetsi uhylarna je zelene jablko , vypada to jako jarova voda
Březen 14, 201510 r Nejvetsi uchylarna je si fotit pivo to delam vzdy jak piju nove pivo skoda ze ty ovocne tu v Havru a pobliz nikde necepujou vzdy jen klasiku.
Březen 14, 201510 r Ooo tak to vim to je ale pekna uchylarna. No auta taky fotis pekne tak k tomu priste vzit jeste nejakou zenskou
Březen 14, 201510 r Autor Pribalime zenskou i rozhlednu coz mi rika ze todle to jsem fotil loni na czantorii tam je taky rozhledna
Březen 14, 201510 r Tak jak dopadlo muzeum ? Muzeum dopadlo super teď sem dojel. K těm autum v patrách udělali schody a plošinu dá se vyjít jako by do 4teho podlaži. Takže něco jde i vidět. Zatím to není zkolaudované, takže veřejnost tam nesmí ale uplatil sem hlídače a dostal se tam. Fotky někde upnu a hodím sem odkaz pak. Jinak jsem byl i v tom depozitáři domluvil sem se a vtěrnul ke skupině z autobusu. Vše co je v depozitáři také vyfoceno.
Březen 14, 201510 r Toz sklenica fajna ale ten obsah blee. Vsak ty sklenice maji takove babske miry takze je to vlastne v poradku
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.