Přejít na obsah

Slezská Jizba "bo u nas je fajně"

jozzi

Doporučené příspěvky

Tak jak dopadlo muzeum ?

Syncy začinam byt nasrany... uvažuju že pošlu beruši o par centimetru niž. Tak si vlezu do Fll/Roo , kouknu do podvozku a po přečteni snad šesteho vlakna na tema pružin ktere se zvrhlo na nadavani a uvazovani o smyslupnosti jsem to vzdal :D ... Kua taky bordel nemaj ani ukrajinky v penzionu :D

takze otazka do placu ...weitec,hr abo ap ? 

Jestli ještě víš, které téma to je, dej mi na něj link. Podívám se na to.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bude Pawoukův zásah vyšší moci :-) chi.

Na Prašivou je třeba vyrazit na kole ne? ..... i když teda ten kopec není dlouhej ale je hnusnej co?

A nebo kdo se na to necítí (ne že bych se úplně cítil to vůbec) může vzít kola na střechu vyjet tam autem a pak už jen třeba kolo sundat a být tam  :kol-147:

Odkaz ke komentáři

Jestli ještě víš, které téma to je, dej mi na něj link. Podívám se na to.

Budu na pocitaci tak Ti to poposilam , bodlo by to nejak rozdelit bo je tam gulas jak se zvedanim tak snizovanim :)

Na kole jsem tam byl minuly tyden , necvim proc ale da mi to zabrat dycky jak jedu dolu a ne nahoru :D

Odkaz ke komentáři

Mno jak to tak vidím budu muset seservisovat kola, a vytáhnu v rámci tréninku přítelkyni na Prašivou, což mě asi moc nepochválí a směrem zpátky se zastavíme u Koníčka :-)

Hodně lidi už začlo cyklistickou sezónu a my ještě nic. Dnes jsme chtěl přezout pneu na letní, ale v takovém počasí se mi nějak nechce.

Odkaz ke komentáři

Ha takže cesta přes Vělopolí a Ropici :-) hh

Mno mě Radas moc nejel, ale už je to nějaká doba co jsem ho nepil. Třeba zase zkusit. 

Mno s tím snowbordem to je podobné, tento rok jsem nikde taky nevyrazil. Vlastně v tomto týdnu jsme měl být Schladming ale to se zrušilo.

Navíc sem se chystal že zkusím poprvé lyže. Mno nechám to až na další sezonu. 

Odkaz ke komentáři

No u me to neslo bo moje si rozsekala nohu takze paragraf , ale zas to uz neni tak alutni abych si na par hodin nevyskocil :)

U radasa mi pasujou ty jejich ovocne experimenty. Grepovej je bozi akorat nesmim dat vic jak tri limonadky bo aji cestu pak mam nejak moc sirokou :D

Odkaz ke komentáři

Tak jak dopadlo muzeum ?

Muzeum dopadlo super teď sem dojel. K těm autum v patrách udělali schody a plošinu dá se vyjít jako by do 4teho podlaži. Takže něco jde i vidět. Zatím to není zkolaudované, takže veřejnost tam nesmí ale uplatil sem hlídače a dostal se tam. :D Fotky někde upnu a hodím sem odkaz pak. :kol-47: Jinak jsem byl i v tom depozitáři domluvil sem se a vtěrnul ke skupině z autobusu. :kol-47: Vše co je v depozitáři také vyfoceno.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...