jozzi Vloženo 14. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Pisu si tour de prasiva jen me zajma kdy otevrou chatu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Vsak je furt otevrena http://www.chatanaprasive.cz/prasiva.html Otevřeno máme denně (kromě 24.12 a 25.12). letni otevírací doba je 9-20 hod zimní oteviraci doba je 10-19 hod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Ty tam bude mit chybu , byli jsme tam v listopadu tak zacinala rekonstrukce a cca dvy tydny z5 byl furt papir na dverach a furt rekonstruovali , teda furt zavreno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Joj tak to nevim byl jsem tam taky na podzim a bylo jeste otevreno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Aha uz jsem to nasel Co je u nás nového? 12.1.2015 Od dnešního dne 12.1.2015 do odvolání bude chata z důvodu rekonstrukce uzavřena. No tak snad to nebudou delat cely rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Tak jak dopadlo muzeum ? Syncy začinam byt nasrany... uvažuju že pošlu beruši o par centimetru niž. Tak si vlezu do Fll/Roo , kouknu do podvozku a po přečteni snad šesteho vlakna na tema pružin ktere se zvrhlo na nadavani a uvazovani o smyslupnosti jsem to vzdal ... Kua taky bordel nemaj ani ukrajinky v penzionu takze otazka do placu ...weitec,hr abo ap ? Jestli ještě víš, které téma to je, dej mi na něj link. Podívám se na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Bude Pawoukův zásah vyšší moci :-) chi. Na Prašivou je třeba vyrazit na kole ne? ..... i když teda ten kopec není dlouhej ale je hnusnej co? A nebo kdo se na to necítí (ne že bych se úplně cítil to vůbec) může vzít kola na střechu vyjet tam autem a pak už jen třeba kolo sundat a být tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Jestli ještě víš, které téma to je, dej mi na něj link. Podívám se na to.Budu na pocitaci tak Ti to poposilam , bodlo by to nejak rozdelit bo je tam gulas jak se zvedanim tak snizovanim Na kole jsem tam byl minuly tyden , necvim proc ale da mi to zabrat dycky jak jedu dolu a ne nahoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Mno jak to tak vidím budu muset seservisovat kola, a vytáhnu v rámci tréninku přítelkyni na Prašivou, což mě asi moc nepochválí a směrem zpátky se zastavíme u Koníčka :-) Hodně lidi už začlo cyklistickou sezónu a my ještě nic. Dnes jsme chtěl přezout pneu na letní, ale v takovém počasí se mi nějak nechce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Budu na pocitaci tak Ti to poposilam , bodlo by to nejak rozdelit bo je tam gulas jak se zvedanim tak snizovanim OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Ty ja mam dojem ze jsem jeste neskoncil tu minulou. Na prkno jsem se jeste nedostal a ani kolo nezazimoval ... Ja si cestou zpet oblibil radase pak si to uz jen svihnu pres golf a jsem doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Ha takže cesta přes Vělopolí a Ropici :-) hh Mno mě Radas moc nejel, ale už je to nějaká doba co jsem ho nepil. Třeba zase zkusit. Mno s tím snowbordem to je podobné, tento rok jsem nikde taky nevyrazil. Vlastně v tomto týdnu jsme měl být Schladming ale to se zrušilo. Navíc sem se chystal že zkusím poprvé lyže. Mno nechám to až na další sezonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 No u me to neslo bo moje si rozsekala nohu takze paragraf , ale zas to uz neni tak alutni abych si na par hodin nevyskocil U radasa mi pasujou ty jejich ovocne experimenty. Grepovej je bozi akorat nesmim dat vic jak tri limonadky bo aji cestu pak mam nejak moc sirokou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Aha no tak vidíš, ty ovocné jsem nezkoušel :-) to bude moja nadšená až ji tam vemu :-) jdu mrknout na web co tam píšou esi vůbec něco :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Ty na vebu nevim , ale vycep maji paradni a aji flaškujou a v šenku aji fajne vari ikdyz ohledne kuchyne bezkonkurencni je lašska jizba a stejky gyrosgrill bar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Od Radase jesem chutnal toto sice ta barva na to tak nevypada ale byla to boruvka a vlastne me prvni ovocne pivo a bylo good Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Boruvka vyborna nejvetsi uhylarna je zelene jablko , vypada to jako jarova voda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Nejvetsi uchylarna je si fotit pivo to delam vzdy jak piju nove pivo skoda ze ty ovocne tu v Havru a pobliz nikde necepujou vzdy jen klasiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Každej má nějakou úchylku. Někdo fotí pivo, někdo třeba nahé baby. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Pawouku mas nejakou svou sbirku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Ehm, no takovou zrovna ne. Já fotím rozhledny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Ooo tak to vim to je ale pekna uchylarna. No auta taky fotis pekne tak k tomu priste vzit jeste nejakou zenskou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Pribalime zenskou i rozhlednu coz mi rika ze todle to jsem fotil loni na czantorii tam je taky rozhledna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Tak jak dopadlo muzeum ? Muzeum dopadlo super teď sem dojel. K těm autum v patrách udělali schody a plošinu dá se vyjít jako by do 4teho podlaži. Takže něco jde i vidět. Zatím to není zkolaudované, takže veřejnost tam nesmí ale uplatil sem hlídače a dostal se tam. Fotky někde upnu a hodím sem odkaz pak. Jinak jsem byl i v tom depozitáři domluvil sem se a vtěrnul ke skupině z autobusu. Vše co je v depozitáři také vyfoceno. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Toz sklenica fajna ale ten obsah blee. Vsak ty sklenice maji takove babske miry takze je to vlastne v poradku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.