wirer Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 My mame este starsie. Ale na Mimonov si robim zalusk -- Z mobilu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 Takove fotky vasich veceri tu muzete davat bez trestne 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 Můžou, takový blafy nikoho nevzrušují. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 (editace) Tak toto je moje večeře, když už jsme u těch fotek Heeej už zase jsem na maximu za den.. To snad není možný Editováno: 6. Červenec 2015, autor: Galvi 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 Jsem na PC tak zas mi nejde dat like Jirko toto ti taky dovoluji bo pizzy mi taky nic nedelaj tak jak cerealie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 Ta pizza by šla Exasoft.cz Dík Exasoft Dík Michale, Ondro: Video bude zítra.. V tom vedru už pro Hromču nejedu, dám si doma sprchu a zítra budu pokračovat do Ovy, bo to se nedá Aspoň si nechám Miníka ještě o den déle Ale běda jak to tu zítra nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 To je pochodujici pizza ? Bo kaj by sla ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 No přece do břicha ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 jo tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 Přesně tam Hele ten telefon je v tom Havru ještě o 2 kila levnější jak v Alfě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 No Havr je socialni mesto tak proto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 (editace) Tam bydlí jen žebráci a ti černí asi Editováno: 6. Červenec 2015, autor: Ondra16V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 To-malta, právě jsem zaplatil , raději půjdem do osvědčeného Quatra, platil jsem za dvě noci se snídání 1519Kč, kupon do konce roku, pojedem až nejdřív v září. pro dva? ... mazec, chápu už to hledání něčeho levnějšího Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 Jirko schvaluješ to teda? https://www.alfa.cz/product.php?eid=10514500000000030VD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 Malo Ram malo mpx. Do toho bych nesel ale je to mrkvosoft tam to asi nebude problem 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 Foťák mě netrápí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 Ondro: jo, super hračka, určitě mohu doporučit 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 Aspoň někdo mi to pochválí když to Michal tak podělal :( :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 Ten tomu nerozumí a navíc je opilej - byl na pivu... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 Máš pravdu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 A Jirko ty to máš taky Dualku? Během příštího týdne to skočím koupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 (editace) Nee, mám jen na jednu simku. Dualka se používá úplně stejně, jestli ti jde o to, mají to suprově vymyšlené. Editováno: 6. Červenec 2015, autor: Galvi 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 jdu radeji spat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 Ahoj spolecnost Józek masz SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.