Galvi Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 To už si ten starej stačil prodat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 Jo Včera večer jsem to dal na net a za chvíli přišla SMS od nějakého chytráka že za 900 by to vzal Ani jsem na to nereagoval... A dneska na email mi psalo 5 lidí z toho jeden že cituji: "vImění" A jeden další psal SMS a tomu jsem to už zabalil a zítra jede mobil na dobírku do Kašperských hor 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 Já budu asi utrácet chci dělat velkou očistu aut(a) tak potřebuju odstraňovač rzi a poletavého prachu / asfaltu a organických sloučenin... Mno a 8 kil v prdeli co už 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 Ondra - no vida, asi ti pak nafotím skříň věcí co tu mám z auta a ty mi je prodáš A budeš se podílet na zisku David - To jsou mi věci, naštěstí až tak očisty pro auto neplánuji, já jsem rád, že se mi dneska umylo, když pršelo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 Jojo Jirko co usetris na mycce muzes znova poslat cinanovi To je ale sila ,ale cekal bych to u nasich chytraku a zlodeju. To nejde nejak reklamovat at ho zablokuji ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 Jirko ty máš tmavou barvu a tyhle sračky nejdou tolik vidět. Na stříbrné nebo kapůču je to videt fest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 jj, mohu potvrdit, jak na Sahaře, tak kapůču Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 (editace) Jelikož to je se mnou složité a jedu si na jedné značce tady nastává problém že nemají co požaduji ceny se pohybují za oba od 700 do 850 tak nevím které vybrat Editováno: 9. Červenec 2015, autor: Bullets Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 No počasíčko si se mnou zahrává. Už se zase ohýbají stromy pod náporem větru. Vypadá to,že budu mít zítra další směnu s motorovkou v ruce. Dneska ani nejdu na pivo,poněvadž z těch vibrací ani neudržím krygel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 Karlos. Zdar. Dej echo kde nějaké volné palivo?Mot.odpočívá ve sklepě.U nás naštěstí jen polamané větve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 (editace) Zrovna si dávám pravou Vietnamskou polívku Pho a je to mňamka jako prase! Editováno: 9. Červenec 2015, autor: Bullets 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 Aj ja som mal Viffon-ku -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 10. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2015 Mno to je vlastně skoro to stejné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 10. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2015 Karlos. Zdar. Dej echo kde nějaké volné palivo?Mot.odpočívá ve sklepě.U nás naštěstí jen polamané větve. Po Karviné je toho mraky,technické služby nestíhají. Tak klidně přijeď,dokud to nepřizpůsobiví neuklidí. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 10. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2015 oni i morgosi chodi na drevo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 11. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2015 Hlavně když potřebují uvařit u řeky nějakého psa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2015 :_icon_smich2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 12. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2015 Jo kdyz je hlad tak se to jinak neda Jinak vcera jsem byl s moju na kole na "tur de knajpa" a najeli jsme 47 km a ochutnal jsem 7 druhu piv a dnes nemuzu ani poradne chodit po roce jsem byl na kole a jak me boli prdel a kolena no proste des. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 12. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2015 Pojem kolo už ani neznám na kole jsem jel naposledy tak 2-3 roky zpátky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 12. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2015 No bez kola bych si zase nemohl vychutnat takovy vyber vzorku piv. Kolo je fajn vec 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 12. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2015 Nene,4 kola jsou fajná věc :P 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 12. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2015 no jo ale na tech se moc dobre neda jezdit kdyz mas neco v zile 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 12. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2015 Asi dá když někteří pod vlivem jezdí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 12. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2015 No da ale na kole nikoho nezabiju kdyz budu mit v sobe uz nejaky ten kousek. V aute nejezdim pokud neco mam v zile ale na kole to uz ano a jeste k tomu pokud muzu jedu po chodniku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 12. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2015 Tak potom bacha na tu Vaši MP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.