jozzi Vloženo 15. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 No pravě, al emusim to zmaknout zitra , bo jak budu v utery mit rozkopane auto tak to udelam pri jednom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Jozzi už máš járovky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 clo zaplaceno , doufam ze zitra dorazi , fuj teda nedoufam , bo zitra jsem pryc , ale v utery a posli mi prosimte do mejlu adresu , uz si pripravim at to muzu pak hned poslat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 máš to tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Supr , natisknu to at to nezdrzuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inntel Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 (editace) Synci je to jen do zítra a za 15kc mel jsem je pres pul roku v berlingu v parkovackach a ted je mám v ctecich lampickach a jsou bez Problémů http://hadex.cz/k573-zarovka-led-t10-12v1w-bila-2xled-05w/ Editováno: 15. Březen 2015, autor: inntel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Hele ty mam taky za stejnou cenu akorat jak mas komplet preledovano rady prosvecujou Tedka pouzivam tuty : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inntel Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 (editace) Jozzi ji koukal jsem ze je mas ve ctecich...já jich asi ještě 10 vemu:) Editováno: 15. Březen 2015, autor: inntel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Jo zasoba byt musi prisel mi pred chvili mejl, zitra na 15:00 po odber veci , no huraaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inntel Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Tak jsi taky koupil do zásoby? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inntel Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 (editace) Dotaz mimo mísu...našel jsem bolero ze supa...sedne mi tam?Za bohovskoz cenu Editováno: 15. Březen 2015, autor: inntel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Mas foto ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inntel Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Za tu cenu by to byla hitparáda http://auto.bazos.cz/inzerat/45492257/Autoradio-Bolero-pro-Skoda-Super.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Tak to je bohuzel to velke , to tam nevleze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inntel Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Už jsem doufal že usetrim na něco jiného:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Jozzi kdyby si tam zítra jel nemrknul bys mi na ten stěrač? Případně bys mi brnknul co a jak a já bych ti to potom cálnul jako vždy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 A ted babo rad asi vyskousim weitec , kluci je maj na prodejne za 2500,- Pérka Weitec jsem měl na Prasátku a velká spokojenost! Jsou fest komfortní proti těm obyč sráčům... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 Davide tak jsi mi celkem hezly vyřešil jeden problem ty si dneska taky dovezu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 A co dovezeš mě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 Ondro ano ale mazliky ne kury Mas taky nejakeho mazlika ? Pepane dik za tip se poptam jestli ho maj. Taky bych se pochlubil domácím mazlíkem,ale museli jsme se rozloučit. Tiffany nás opustila 1.2.,žila s náma 12,5 roku. Už jsme to vstřebali. Tak aspoň vzpomínkovou fotečku. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 Fesna myska bude nejaka nahrada ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 Dobro doslo , Malta ma odlozeno neco je pro Marka , jedna pro lukase , tri pro jirku a neco malo zbyde 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 Jsi přepadnul nějaké elektro? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 Jozzi: Dobře týýýý!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 Ne nerekl uz jsem to rekl dceri a rekla fakt kdy tam pojedem Jake mas vstupne a internetove stranky ? Vstupné? Hmmm Prý že za plnou nádrž benzínu Kašlat na zvířata a okurky v zoo máte, nebo furt nic? Nejhorší je to že okurky už došly Musí se zrobil nové Ondro jak velkou mas zahradu ? A je u tebe kde parkovat ? Nechcu bejt vterka ale fajne by bylo tak v hlapske spolecnosti neco ugrilovat nebo spekacka na ochnu Michale kde tam je jaky vrakac ? Fůů tak to nevím no přímo doma na baráku to bychom zastavěli tak celou ulici Jako špatné by to nebylo Ale nevím nevím :/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.