Galvi Vloženo 21. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2015 Jo to vím, budu je dávat na VW Up!, na Fabii je nekupuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 21. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2015 No to já jim ani moc nerozumím, musí mluvit hooodně pomalu a všechno říct 2x, pak možná jo Galvi - přesně jak ti havíři co jeli do Anglie,a řešili jak se tam domluví. Na srazíku Ti ten fórek převyprávím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 21. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2015 To jsem zvědavý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 21. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2015 musis se konecne zeptat odkud on ma teto alufelgi. Chapes? Spousta lidi kradnou a potom prodavaji dal. Kdy Tebe chyti policajti tohle je velmi velky problem. Kdy budes kupovat od neho teto alufelgi toto musi Ti dat ucet nakupu. Tohle hrani tebe. Jestli Ti ned auctu tohle nekupuj zbozi, bo je velka moznost mit velke problemy. Pisu Ti tohle aby tebe upozornit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 21. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2015 Ahoj Karlos61 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 21. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2015 U nas u skodovky nove aludisky na fabie stoji kolem 2500 złotych v zależnosti jaky vzorek/styl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 21. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2015 TOMUS: Díky za info, s tím dokladem je to dobrý nápad. Popravdě jsem nepřemýšlel nad původem těch kol, zaujala mě cena. Co jsem se díval, tak se v Polsku dají sehnat tyto disky i levněji, ale všechno je daleko od hranic s Českou republikou a posílat poštou by vyšlo draho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 21. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2015 Postovne z CR k polska stoji od 20€ na horu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 21. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2015 Jestli chces to mohu zeptat se u skodovky v moi meste kolik takove aludisky by staly. Jestli chces Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 21. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2015 (editace) Jo to máš pravdu, ale kola bych si asi posílat nenechal, bál bych se, že by to někde odřeli, nebo zničili. Minimálně Česká pošta umí zničit i polystyrén Ptát se nemusíš, ptal jsem se u nás a 1 disk vyjde na zhruba 4000-5000 Kč Editováno: 21. Červenec 2015, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 21. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2015 Ondro: Z toho nemůžu .. Bohužel jsem dosáhl maximálniho počtu... EDIT: TOMUS Díky za info, no ja polsky nemumím, tak to vždy zkusím a semtam mi odpoví, dokonce jednou mi jeden aktivní prodejce psal přes překladač česky, prej abych se nemusel s polštinou trápit Ale fakt :D Jinak Jirko nemáš někoho z rodiny (nebo je to jen shoda jmen) 2 lidi co dělají na Ulmeru v Mokrých Lazcách? jsou to myslím dokonce bráchové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 21. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2015 http://www.sklep.skoda.pl/pl/sklep/b/272/citigo-felgi-i-kola.html Viś nektere veci v aso Skoda v polsku jsou levnejsi nez stejne v cesku . Ja jsem kupoval tempomat na fabie. Objednal jsem vec na allegru v aso Vw a skoda . Vysilani bylo jen pres kuryr dpd. Za par dnu prijel kuryr a privezl mi tempomat. Balicek z venku byl ok. Oteviram a na pacce byl zlomeny zacep. U nas na poste a u kuryru vsechno ma skridla , nohy a ruce a umi letet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 21. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2015 Ahoj Ondro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 21. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2015 Ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 21. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2015 Ondro > co noveho u Tebe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 21. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2015 Kromě umytého náklaďáku a toho že jsem po Coloursech asi nic Co u tebe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 21. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2015 U me stara bida ja toto rikame v polsku . Oznamena nic noveho. Musim umyt vozidlo, a mam skvely napad ze ho umyju jednou casti tela :D . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 21. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2015 Vis k praci jezdim na kole a fabie je zastavena pred panelakem Musim koncit. Mejte se vsechny pekne. Preju Vam dobrou noc a krasny zitrejsi den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 22. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 Ten pošťák v 55. sekundě je drsný, holt dnes podáte, zítra dodáme a nechodí sem náhodou nějaký? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 To je debil. Bych to poslal na ředitelství pošty, jestli je tam vidět RZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 22. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 Tu polskou kurvu co to zavinila v té Studénce bych zabil... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 22. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 (editace) . Editováno: 22. Červenec 2015, autor: Ondra16V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 22. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 (editace) Dneska se prostě daří celý den... Díky hadičce ve které vede vzduch jsem skončil bez brzd Editováno: 22. Červenec 2015, autor: Ondra16V 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 22. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 Ahoj Ondro > ja nerozumim jedne. Jak tento chlap spierdolił promin utekl z teho tira? Teho nechapu. Pendolno jede moc rychle. Vlakar jeste jel s nim az 2 km az zastavil se. Jestli jde na nehodi s vlackama ve Studence toto tam neni fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 23. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2015 Jo utekl,znal jsem z toho vlaku 2 lidi-ženskou a chlapa.Ta ženská skončila v nemocnici s lehkým zraněním a toho chlapa hodinu vystříhávali a 50 minut oživovali.....Měl poškozený mozek,protrženou plící a byl celý dolámaný.Z těch co přežili byl na tom prý nejhůř a že byla minimální šance na přežití.Před chvíli přišla sms že v noci umřel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.