Prosinec 12, 20159 r Michal: Co řídil idiot ? ať víme jestli to byl rovnoměrný souboj To nevim. Ja jsem jen videl jak bezeli pres dvorek a pak obehli muj barak a vycerpanim po behu zustali stat pod okny. No a pak jsem jen slysel ze oni ho chteli zkontrolovat a on zastavil auto vystoupil zamkl ho a pak se dal na utek . Pak jsem jen slysel ze to nebylo kradene ale asi neco mel v sobe bo mu davali foukat a pak test na drogy. No a pak uz nevim bo si ho odvezli.
Prosinec 13, 20159 r Ahoj. Ondra snil bych pizzu v Polsku? Mám jednou pizzerku která děla velmi dobré pizzy
Prosinec 13, 20159 r Jak se robi šnycel DSCF5405.JPG To co je na fotce se jmenuje schabowy a ne šnycel Upraveno Prosinec 13, 20159 r od TOMUS
Prosinec 13, 20159 r To co je na fotce se jmenuje schabowy a ne šnycel schab je u nás kotleta a co když to bylo z szynki alebo lopatki Edit:abych jen nekacal tak moje práce o víkendu Upraveno Prosinec 13, 20159 r od Woody
Prosinec 13, 20159 r Pěkná barva.Já v so.každoroční rodinné uzení.Chtěl jsem ted v so.ale prý by to vánoc nevydrželo.
Prosinec 13, 20159 r Jděte do prdele s tím žrádlem :D Jak se robi šnycel DSCF5084.JPGDSCF5127.JPGDSCF5149.JPGDSCF5389.JPGDSCF5401.JPGDSCF5405.JPG Hmmm Tak to uz asi Ondra se svymi pizzami jen tak netroufne. Dneska bylo pouze KFC,takže v brzké době určitě ne Ahoj. Ondra snil bych pizzu v Polsku? Mám jednou pizzerku která děla velmi dobré pizzy Ahoj,nechápu 2 řádek,ale předpokládám,že se ptáš jestli jsem měl pizzu v PL? Tý asi ne ale slyšel jsem,že tam mají za hranicema dobrý gyros
Prosinec 13, 20159 r Tomus, u nas šnycel,u vas schabovy a smakuje stejně. Mas pravdu a byl to lojzík.a dožil se pěkných 230kg. Co to je tento "lojzik"? bo nevim schab je u nás kotleta a co když to bylo z szynki alebo lopatki Edit:abych jen nekacal tak moje práce o víkendu U nas se taky řika na schabowego kotlet Aspire > Dlaczego nie chcesz tu przychodzi na pokec ? Jděte do prdele s tím žrádlem :D Hmmm Dneska bylo pouze KFC,takže v brzké době určitě ne Ahoj,nechápu 2 řádek,ale předpokládám,že se ptáš jestli jsem měl pizzu v PL? Tý asi ne ale slyšel jsem,že tam mají za hranicema dobrý gyros Jo Ondro ale taky se ptam či jsi dal v polsku pizzu Gyrosu jsem jeste nejistel nikdy
Prosinec 13, 20159 r Autor nic si z toho nedělejte, Komeťáci pod Hadamczykem také žádná sláva, byl jsem na nich teď v nedělu a bylo to zoufalé bruslení po ledě To bude Hadamczykem kurna by mě zajímalo kde on ještě netrenoval
Prosinec 13, 20159 r http://www.autoforum.cz/zivot-ridice/vsechna-neoznacena-merici-auta-policie-cr-spz-barvy-fotky/
Prosinec 14, 20159 r bóóóže, kam se ten automobilový svět řítí http://www.auto.cz/mereni-tlaku-v-pneumatikach-zatracene-drahe-bezpeci-91220
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.