filippatrik Vloženo 6. Únor 2016 Sdílet Vloženo 6. Únor 2016 Malta: ten pocit znám viz můj přední nárazník jinak klobasu ne třeba zmiňovat za to se nám pomalu blíží sraz kde se napereme plackem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2016 fazol vám posílá pozdrav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. Únor 2016 Sdílet Vloženo 6. Únor 2016 Zdravím fazola Jozzi Malto to nasere no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. Únor 2016 Sdílet Vloženo 6. Únor 2016 Pěkně,pěkně A ten Sharan z roku 2013 co má najeto 498tkm. je taky dobrý,nájezd 166tkm/rok! http://www.autoforum.cz/zivot-ridice/napadlo-by-vas-kolik-km-muze-mit-najeto-techto-8-ojetych-aut/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 6. Únor 2016 Sdílet Vloženo 6. Únor 2016 Zdravim Fazola z Místku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2016 Fazol říká že vás všechny v neděli sežere bo už má osum zubů 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. Únor 2016 Sdílet Vloženo 6. Únor 2016 Už 8? pěkně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 6. Únor 2016 Sdílet Vloženo 6. Únor 2016 Zdravim fazola a vsechnyni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 6. Únor 2016 Sdílet Vloženo 6. Únor 2016 Hm to by nasralo tak mit odrene ale proto se snazim neparkovat na takovych parkovistich kde to hrozi. Klabasa asi byla kvalita jsem si dal jednou tu slavnou prazskou na vaclavaku a byl jsem rad jak jsem se dostal vcas zpet na penzion Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Únor 2016 Sdílet Vloženo 6. Únor 2016 Na Václaváku jsou spíš ukrajinský. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 7. Únor 2016 Sdílet Vloženo 7. Únor 2016 No nic to nemeni na tom ze prazane bojovali aby to nezrusili viz: http://www.novinky.cz/domaci/257801-z-vaclavaku-zmizi-veskere-stanky-klobasy-uz-se-mozna-nevrati.html Tak oni asi maji vytrenovane zaludky bo my tu s toho drsneho a sverazneho kraje to nekterym nesedlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 7. Únor 2016 Sdílet Vloženo 7. Únor 2016 Fazol říká že vás všechny v neděli sežere bo už má osum zubů už osm, my tak tři neděle zpátky objevili teprve první dva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Únor 2016 Sdílet Vloženo 7. Únor 2016 Dneska by to šlo,fajně je venku Snad tak bude i příští týden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 7. Únor 2016 Sdílet Vloženo 7. Únor 2016 musíš přepnout na venkovní ale je fakt že 10 u vás bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2016 Je tu chyc, kdybych mel na co tak prezuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 7. Únor 2016 Sdílet Vloženo 7. Únor 2016 Takže fazol už zbodne sám Placek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 7. Únor 2016 Sdílet Vloženo 7. Únor 2016 kdyby jeden ... Jozzi, jak jste na tom váhově a výška, náš Seba byl teď v pátek na roční prohlídce a 11,96 a 83,5cm. Paní doktorka pravila že patří k 3% velkých dětí, těch zbývajících 97% je prý normální ... fakt mě tím paní doktorka pobavila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 7. Únor 2016 Sdílet Vloženo 7. Únor 2016 (editace) kolik měří dítě v jednom roku, tolik bude mít v dospělosti když připočítáš metr Editováno: 7. Únor 2016, autor: Voice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Únor 2016 Sdílet Vloženo 7. Únor 2016 Tady je to jak na diskusi na mimibazaru. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2016 No malý má 83cm a 10,90kg , macik po tatovi ... Placek si objedná celý, co nedoji, dorazim já 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 Jsem se normálně lekl jestli jsem dobře když se tady řešili junioři jinak mám jednu novinku a to takovou že od února jsem se konečně dočkal vysněného parkování 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 Jo tak to je ono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 Ještě když bude chvilka času pořeším co s tou skříní předchozí majitel mi jí tam nechal a já nevím jestli jí tam chci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 Pokud je dřevěná tak by dobře hořela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 Asi ti nejvíc vadí při vylézaní z auta,co? Jak říká Ondra,dobré palivo. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.