Červen 5, 20169 r jinak včera jedeme takhle večer z práce, mladá řídila a měla málem smrt ... a koho to nepotkáme ... svět se zbláznil ... kdo by čekal zajíce, bažanta, srnku, divočáka ... ne on to prosím pěkně páv
Červen 5, 20169 r No i to se da urcite potkat jsou lidi co to chovaj na zahrade a ze jim zdrhne se taky stane . Tady asi tak kilometr od meho bydliste choval jeden tygra ale uz nevim zda ho jeste stale ma ale toho bych nechtel potkat na silnici
Červen 5, 20169 r Jo tak to taky vim prave jsem hledal fotku v PC ale uz ji nemam. Kamos mi ji posilal ze to ma jeho kamos a par krat jak jsme spolu kecali tak jen vim ze ma asi uz 5 let a jmenuje se Simba
Červen 5, 20169 r V Petřvaldu má jeden u baráku lva v kleci Jinak měl si to srazit,maso jako maso já neřídil a to bych ani fábuli udělat nemohl, přece jen páv není zajíc
Červen 5, 20169 r V Petřvaldu má jeden u baráku lva v kleci Jinak měl si to srazit,maso jako maso To je strašné . tento kluk je idiot blbky
Červen 6, 20169 r http://www.autoforum.cz/zajimavosti/uhadnete-kolik-ma-najeto-tento-novy-vw-passat-tdi-jezdil-jen-rok/
Červen 9, 20169 r V Petřvaldu má jeden u baráku lva v kleci Jinak měl si to srazit,maso jako maso Nešiř plotky, lev už tam není asi dva roky
Červen 9, 20169 r Nic nešířím,loni jak jsem tam jel tak tam lev ještě byl Od té doby nevím co se změnilo
Červen 11, 20169 r Fenomen o naších autech http://motoryzacja.interia.pl/pawelrygas/news-skad-sie-wzial-fenomen-skody-juz-wyjasniam,nId,1948476#pst108529477
Červen 12, 20169 r tož včera jsem zase udělali menší výlet ... původně jsem měl naplánovaný "jen" Náchodský zámek, ale nakonec spojeno i s tržnicí v Kudowe Zdroji takže kromě zámku a 300 schodů k němu z náměstí a chlupáče v příkopu a průvodcích v dobových kostýmech (komorník, správce a kníže s kněžnou) pojaté opravdu humornou formou, moc se nám to líbilo ... tak byly k vidění na nádvoří zámku i tyto krasavice a krasavci ... tím ovšem nemyslím svoji starou maličkost vedle ještě staršího vozu byla tam pochopitelně i mladší krasavice
Červen 12, 20169 r Tato 105 - tka měla na střese led display ? V Kudowie Zdrój jsem nebyl asi 21 let . Tam je vyštaviště teto věřejných vozidel a jiný škodovek? Upraveno Červen 12, 20169 r od TOMUS
Červen 12, 20169 r 21 let? tzn. Tomku že nikdy ... ale pořád máš čas se tam někdy podívat ... jsou tam lázně, kdo ví, třeba si tam někdy pojedeš léčit svoje neduhy nene, ti veterání byli v Nachodě na zámku
Červen 12, 20169 r Ja pamatuji , když měl 10 byl jsem tam koloni z školy . Pamatuju že jsem pil tuto vodu
Červen 15, 20169 r uf, dnes to bylo o prsa, ruku bych tam nedal ... řídila mladá, rozdýchávala to ještě na parkovišti AMBA0468 00_00_32-00_00_48.mov
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.