Malta Vloženo 5. Červen 2016 Sdílet Vloženo 5. Červen 2016 je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 5. Červen 2016 Sdílet Vloženo 5. Červen 2016 jinak včera jedeme takhle večer z práce, mladá řídila a měla málem smrt ... a koho to nepotkáme ... svět se zbláznil ... kdo by čekal zajíce, bažanta, srnku, divočáka ... ne on to prosím pěkně páv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 5. Červen 2016 Sdílet Vloženo 5. Červen 2016 No i to se da urcite potkat jsou lidi co to chovaj na zahrade a ze jim zdrhne se taky stane . Tady asi tak kilometr od meho bydliste choval jeden tygra ale uz nevim zda ho jeste stale ma ale toho bych nechtel potkat na silnici 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. Červen 2016 Sdílet Vloženo 5. Červen 2016 V Petřvaldu má jeden u baráku lva v kleci Jinak měl si to srazit,maso jako maso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 5. Červen 2016 Sdílet Vloženo 5. Červen 2016 Jo tak to taky vim prave jsem hledal fotku v PC ale uz ji nemam. Kamos mi ji posilal ze to ma jeho kamos a par krat jak jsme spolu kecali tak jen vim ze ma asi uz 5 let a jmenuje se Simba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 5. Červen 2016 Sdílet Vloženo 5. Červen 2016 V Petřvaldu má jeden u baráku lva v kleci Jinak měl si to srazit,maso jako maso já neřídil a to bych ani fábuli udělat nemohl, přece jen páv není zajíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 5. Červen 2016 Sdílet Vloženo 5. Červen 2016 V Petřvaldu má jeden u baráku lva v kleci Jinak měl si to srazit,maso jako maso To je strašné . tento kluk je idiot blbky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. Červen 2016 Sdílet Vloženo 6. Červen 2016 http://www.autoforum.cz/zajimavosti/uhadnete-kolik-ma-najeto-tento-novy-vw-passat-tdi-jezdil-jen-rok/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. Červen 2016 Sdílet Vloženo 6. Červen 2016 ty bláho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. Červen 2016 Sdílet Vloženo 6. Červen 2016 Kam se na to hrabe tvoje fabka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. Červen 2016 Sdílet Vloženo 6. Červen 2016 no právě, ten chlápek musel za tím volantem i spávat 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Červen 2016 Sdílet Vloženo 7. Červen 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 9. Červen 2016 Sdílet Vloženo 9. Červen 2016 http://vetvicka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=526624 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Červen 2016 Sdílet Vloženo 9. Červen 2016 Ale to žrádlo....že jsem se tam blbec díval. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 9. Červen 2016 Sdílet Vloženo 9. Červen 2016 V Petřvaldu má jeden u baráku lva v kleci Jinak měl si to srazit,maso jako maso Nešiř plotky, lev už tam není asi dva roky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 9. Červen 2016 Sdílet Vloženo 9. Červen 2016 Nic nešířím,loni jak jsem tam jel tak tam lev ještě byl Od té doby nevím co se změnilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 9. Červen 2016 Sdílet Vloženo 9. Červen 2016 Lev skončil v Chorvatsku v cirkuse a klec někde tuším že v čechách pro tygra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 11. Červen 2016 Sdílet Vloženo 11. Červen 2016 Fenomen o naších autech http://motoryzacja.interia.pl/pawelrygas/news-skad-sie-wzial-fenomen-skody-juz-wyjasniam,nId,1948476#pst108529477 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 12. Červen 2016 Sdílet Vloženo 12. Červen 2016 tož včera jsem zase udělali menší výlet ... původně jsem měl naplánovaný "jen" Náchodský zámek, ale nakonec spojeno i s tržnicí v Kudowe Zdroji takže kromě zámku a 300 schodů k němu z náměstí a chlupáče v příkopu a průvodcích v dobových kostýmech (komorník, správce a kníže s kněžnou) pojaté opravdu humornou formou, moc se nám to líbilo ... tak byly k vidění na nádvoří zámku i tyto krasavice a krasavci ... tím ovšem nemyslím svoji starou maličkost vedle ještě staršího vozu byla tam pochopitelně i mladší krasavice 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 12. Červen 2016 Sdílet Vloženo 12. Červen 2016 a spousty dalších 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 12. Červen 2016 Sdílet Vloženo 12. Červen 2016 a nechybělo i nějaké moto... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 12. Červen 2016 Sdílet Vloženo 12. Červen 2016 (editace) Tato 105 - tka měla na střese led display ? V Kudowie Zdrój jsem nebyl asi 21 let . Tam je vyštaviště teto věřejných vozidel a jiný škodovek? Editováno: 12. Červen 2016, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 12. Červen 2016 Sdílet Vloženo 12. Červen 2016 21 let? tzn. Tomku že nikdy ... ale pořád máš čas se tam někdy podívat ... jsou tam lázně, kdo ví, třeba si tam někdy pojedeš léčit svoje neduhy nene, ti veterání byli v Nachodě na zámku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 12. Červen 2016 Sdílet Vloženo 12. Červen 2016 Ja pamatuji , když měl 10 byl jsem tam koloni z školy . Pamatuju že jsem pil tuto vodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 15. Červen 2016 Sdílet Vloženo 15. Červen 2016 uf, dnes to bylo o prsa, ruku bych tam nedal ... řídila mladá, rozdýchávala to ještě na parkovišti AMBA0468 00_00_32-00_00_48.mov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.