Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
V 17. 9. 2016 at 14:36, Malta napsal:

20160916_222417.jpg

... tak jsem se ještě juknul na kameru, abych trochu porovnal údaje tacho a GPS na kameře

Výstřižek.JPG

asi nejpřesněji by mi to změřil bílej supáč, ale zase jako nemusím mít všechno lol

Vloženo

U nás by to byl černý sup,Pašík v světlé modré metle a nebo černý R36 :D A pokud by si měl málo tak tady jezdí 3 ty jejich civilní OIII :D 

Nedávno mě málem lapl ten Sup :D 

Vloženo

Mají toho čím dál více i ze Šancí směr na Bílou už stojí často pomahači v civilních autech a pomáhají hlavně nám motorkářům od peněz. :( Ale ti praví piráti silnic jsou stejně vysmátí a je na ně krátký metr, ale po běžných lidech se rádi vozí.

Jinak se musí pochlubit se spotřebou poslední dvě nádrže jedna 5,4l/100km a dneska sem tankoval a počítal 5,73l/100km. :wub: Na to, že vezu celou dodávku. :lol:

Vloženo (editace)

Maly Malta už řidi :lol:

Za chvilu Ti řekně , Tati jit se pěšky a ja jedu autem :D:D:D

Kluci a holky , asi může nějaký placek v Sedlišti? :)

Editováno: , autor: TOMUS
Vloženo

včera mi volal kamoš a říkal mi, co se jim stalo v sobotu v Čáslavi, když se vraceli domů ... u nějakého viaduktu byly čtyři cikánští haranti a hodili proti jejho projíždějícímu autu (prý jabko) a toto je výsledek :076

P9251493.JPG

no volal PaCHy a ti mu řekli, že to jsou staré známé firmy a že těch stížností, na tu zku.venou rodinu, mají více. Naštěstí to má kamoš pojištěné, takže si to má nechat opravit a fakturu zaslat pak na cajty do Čáslavi

Vloženo

No, ono dostat do vzduchu ero, ktery nezakonzervovany nekolik dlouhych let stalo na slunci (vode, vetru, mrazu) a propadlo mu prakticky vse, co propadnout mohlo.... neni zas tak jednoduchy (a v rade pripadu to ani neni mozny... )

A hlavne, i se to do vzduchu dostat povedlo, tak by to vyslo draz ... a to ne nekolikanasobne ale nekolikaradove

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...