Malta Vloženo 20. Září 2016 Sdílet Vloženo 20. Září 2016 V 17. 9. 2016 at 14:36, Malta napsal: ... tak jsem se ještě juknul na kameru, abych trochu porovnal údaje tacho a GPS na kameře asi nejpřesněji by mi to změřil bílej supáč, ale zase jako nemusím mít všechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 21. Září 2016 Sdílet Vloženo 21. Září 2016 Ale i bilej Supáč by ti řekl, že to máš zatím jen do 40km/h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 21. Září 2016 Sdílet Vloženo 21. Září 2016 i to "jen" by stačilo, aby mi to udělalo průvan v peněžence a díru do rozpočtu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 21. Září 2016 Sdílet Vloženo 21. Září 2016 U nás by to byl černý sup,Pašík v světlé modré metle a nebo černý R36 A pokud by si měl málo tak tady jezdí 3 ty jejich civilní OIII Nedávno mě málem lapl ten Sup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 22. Září 2016 Sdílet Vloženo 22. Září 2016 Mají toho čím dál více i ze Šancí směr na Bílou už stojí často pomahači v civilních autech a pomáhají hlavně nám motorkářům od peněz. Ale ti praví piráti silnic jsou stejně vysmátí a je na ně krátký metr, ale po běžných lidech se rádi vozí. Jinak se musí pochlubit se spotřebou poslední dvě nádrže jedna 5,4l/100km a dneska sem tankoval a počítal 5,73l/100km. Na to, že vezu celou dodávku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 22. Září 2016 Sdílet Vloženo 22. Září 2016 Já furt říkám Michalovi,že má dodávku,ale on to nechápe 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 22. Září 2016 Sdílet Vloženo 22. Září 2016 Jako podle toho co sem v tom už všechno odvezl tomu taky říkám dodávka. Kde jaký pikap by se mohl zahrabat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 22. Září 2016 Sdílet Vloženo 22. Září 2016 Ale to on nechápe Ten mě zase sežere jak si to tady přečte 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 22. Září 2016 Sdílet Vloženo 22. Září 2016 Pche nesezeru neboj Jen ti na srazu vypustim ventilky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 22. Září 2016 Sdílet Vloženo 22. Září 2016 Srabe Tak já tobě taky,ať jsme v tom společně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 22. Září 2016 Sdílet Vloženo 22. Září 2016 ... a na důkaz lásky, si je vzájemně vyměníte 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 23. Září 2016 Sdílet Vloženo 23. Září 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 23. Září 2016 Sdílet Vloženo 23. Září 2016 Ja nevim , co zde je k směchu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 24. Září 2016 Sdílet Vloženo 24. Září 2016 tady se vůbec nikdo nesměje, to je naprosto vážná věc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 24. Září 2016 Sdílet Vloženo 24. Září 2016 Přesně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 24. Září 2016 Sdílet Vloženo 24. Září 2016 taková vzájemná výměna ventilků je naprosto vážný akt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 25. Září 2016 Sdílet Vloženo 25. Září 2016 v pátek večer a včera, když se čakalo u Tank Ono ve frontě na LPG 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 25. Září 2016 Sdílet Vloženo 25. Září 2016 (editace) Maly Malta už řidi Za chvilu Ti řekně , Tati jit se pěšky a ja jedu autem Kluci a holky , asi může nějaký placek v Sedlišti? Editováno: 25. Září 2016, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 25. Září 2016 Sdílet Vloženo 25. Září 2016 Tomku, ten malý mi řekne maximálně dědo , tati mi řekne akorát mladší dcera, která je za volantem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 25. Září 2016 Sdílet Vloženo 25. Září 2016 Ooo Q ale vpadl v slivky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 26. Září 2016 Sdílet Vloženo 26. Září 2016 včera mi volal kamoš a říkal mi, co se jim stalo v sobotu v Čáslavi, když se vraceli domů ... u nějakého viaduktu byly čtyři cikánští haranti a hodili proti jejho projíždějícímu autu (prý jabko) a toto je výsledek no volal PaCHy a ti mu řekli, že to jsou staré známé firmy a že těch stížností, na tu zku.venou rodinu, mají více. Naštěstí to má kamoš pojištěné, takže si to má nechat opravit a fakturu zaslat pak na cajty do Čáslavi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 26. Září 2016 Sdílet Vloženo 26. Září 2016 ... a jinak v sobotu ráno cestou do Plzně jsme měli tu čest se osobně střetnout s "nagánským expresem", potkali jsme ho mezi V.Mýtem a Litomyšlí AMBA0059 00_02_59-00_04_05.mov 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 27. Září 2016 Sdílet Vloženo 27. Září 2016 Ty jo, to je masakr. By mě zajímalo, proč to raději nenechali přeletět a nerozložili v tom muzeu, kam to míří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 27. Září 2016 Sdílet Vloženo 27. Září 2016 No, ono dostat do vzduchu ero, ktery nezakonzervovany nekolik dlouhych let stalo na slunci (vode, vetru, mrazu) a propadlo mu prakticky vse, co propadnout mohlo.... neni zas tak jednoduchy (a v rade pripadu to ani neni mozny... )A hlavne, i se to do vzduchu dostat povedlo, tak by to vyslo draz ... a to ne nekolikanasobne ale nekolikaradove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 27. Září 2016 Sdílet Vloženo 27. Září 2016 no a otázkou je, zda je v Kunovicích dostatečně dlouhá přistávací dráha pro letadlo tohoto typu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.