Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Tomus,placek chceš poslat majlem nebo sms?

Poslat můžeš. Je mi jedno čeho k teho použiješ :)

Upraveno od TOMUS

No já měl ty smraďochy nějaký větší. Tlačily mně celou noc,asi mi je někdo záviděl.:D

tak se mi na Fábuli objevila po 337t km další "vážná" ;) závada ... odešel mi dveřní spínač u řidičových dveří ... v pondělí vysednu z auta a že si vezmu noťas z kufru, zmáčknu na pátých dveřích zespodu ... a nic, neodskočilo to ... říkám kruci, co je ... pak otevřu a zavřu zadní dveře a už to šlo ... tak jsem jen sedl zpět do auta, dal klíček do zapalování, aby mi zhaslo stropní světlo a otevřu dveře a nic, nic se nerozsvítilo ... takže diagnóza jasná ... jen už jsem jaksi ve stavu, kdy si říkám, jestli to má cenu ještě opravovat

A proč to píšeš do tématu ohledně domluvy na MS srazu? ;)

Někdo si spletl MS kraj a jizbu :D

Ale my mu to omluvíme,už na to nevidí a má na to věk :p:D 

máte recht, díky za upozornění ... to je tím že tam už nikdo nepíše a měl jsem to úplně dole, tak jsem automaticky klikl na sraz, ketrý je aktuálností přece jenom výše ... nebo už fakt jde na mě stařecká demence :D

Přikláněl bych se k té druhé variantě :p:D :kol-46:

no nic Ondro, budu si muset s tebou vážně promluvit při nejbližším srazu ;)

před 30 minutami, Malta napsal:

... nebo už fakt jde na mě stařecká demence :D

Neboj, až v sedemdesiatke nezabudneš, kde máš pracovisko, prípadne nezabudneš prísť domov, to bude majáles .:)

Malta: Povídej :p

Alma: Pěkná Room,teda až na ten volant,nebo co to na něm je :D

mě šlo  o to, jak je to vzadu shnilé. Ten volant je jen bonus.

Asi odborná oprava :D 

tak potah se dá sundat, jde o to jestli se ten základní věnec volantu nedrolí (jako třeba ten můj, nebo i třeba Ekkarovi se ta taky loupe) ... prý to byl problém určitých ročníků ... spíše mě zaráží to kvetení blatníků ... takhle mi to začíná kvést na levé straně na Fábuli, ketrá je o 3-4 roky starší a kilometrově 5x tolik. Room mám o rok starší ale u blatníků to teda nic nedělá. Jinak cena je libová, pokud jsou kilometry skutečné, ale zase ... má to certifikát Cebia, takže by nemusely kecat

• Autor

Kluci zlati, hlasim navrat domu :D bylo fajně, placky tam nerobi, vepřovy rezeň mi tež nechteli zrobit prasata jedny :D teplo, voda, skluzavky, nejvic jsme si to uzili s malym :Dbbea0b05c177113c1cf58985020e9744.jpg
ff6450bf826ed90f2f1d67cfd2806b0b.jpg
44c426a0c4868a0b22f683458788c0b5.jpg
3e001d3fd0054e1c4497dabe43dc113c.jpg
A to jsem si uzival nejvic :D
488b607185419b38c950b945352df984.jpg
Misto ebříku maji ťavu :D
b032f0fc3c71cdf346a31b6b938453d2.jpg
Biedronka je všude :D
9ae20333ba656cb049c1a548d3a5858b.jpg
Akorat na cestě domu se v Ostrave rozbilo letadlo tak jsme čekali vic jak dvě hodiny :)

A teď vzhůru do reality :D 

• Autor

Maly si to uplně užival, rano chtěl plavat ale jak zjistil že se jde pískem tak chtěl kopat, tak jsem každy den stavěli hrady :D pomalu s lopatkou a kyblikem i spal, akorat ted nejak huravi, špatně snesl nizke teploty. 

• Autor

Na ceste tam delalo letadlo problemy vsem bo jsme meli turbulence jak cyp :D ale jak jsme leteli z5 tak nic, perfektni pilot :) jinak to skoro cele prospal :) akorat tedka na nej prisel nejaky brichabol :(

Józek, biedronke znaji aj v Egyptě taky . Oni tam mají takový text : taniej jak w Biedronce (levné jakhle v Biedronce) :D . Polaci a jejich napady jsou znane všude na celým světě :D:D

však biedronka je španělská,tak je všude.

Napad je od Polaků . Ona průvodně byla polska a le potom polaci ji prodali k portugalska. Ted' je portugalska :)

Upraveno od TOMUS

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.