Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

9 godzin temu, Bullets napisał:

Ondrovi by měli dát "1203 nebo V3Sku" :D 

Neznam těchto vozidel :(

To je dobový konkurent Ferrari :):D

před 3 minutami, TOMUS napsal:

Neznam těchto vozidel :(

určitě jo ;)

Praga V3S                                            Škoda TAZ 1203

v3s.jpgtaz.jpg

Já Vám dám 1203 nebo V3S :D Kurňa,ale těch 510 koní jede hodně pěkně :D Hlavně po prázdnu to jede jak cyp :D I s vlekem :D 

Patrik: stále stejně ;) 

Ondro, ale ten pocit, šlápnout na plyn až k podlaze a .... ono nic :D

Co by Tě nepřekvapilo? :D Že jsem si rypl? :p:D 

Jinak to přepadení nechápu...stejně nic nevzal:blink:

nene, že to znám z HTP .... to mi bylo jasné už když jsem to psal že to bude pro tebe nahrávka na smeč ;)

Však ty mi to vrátíš i s úrokama :p:D 

Teto prvni auto to je čistý prl (komunismus) . To auto je z 50 let XX stoleti :D

Druhé chapu š 1203 ;)

Ondra , Tobie by stačil polsky Star :D . krasně bych se jel a za Tebou světa by nikdo neviděl 

:D:D

V 23. 11. 2016 at 18:16, Ondra16V napsal:

Karlos se zašívá? :D 

Dneska okolo 10:40 :D 

IMG_20161123_112553.jpg

Karlos maká !!!!:angry:

Ty ten telefon asi nikdy nepouštíš z ruky,co?:t

Před hodinou, Karlos 61 napsal:

Ty ten telefon asi nikdy nepouštíš z ruky,co?:t

Jezdil jsem celý den okolo směr Těšín :kol-28: Tak jsem si Tě na památku vyfotil :D

Jozzi objeven a žije :D 

WP_20161125_19_12_48_Pro.jpg

Kaj to je ?

KFC Antošovice

Jozzi to má alucka nebo tak pěkně poklice ? :)

• Autor
Tu je to kolo co jsem videl ja. [emoji4]20160604_144004.jpg

Krasne cislo ale jeste hezci by bylo kdyby u te stovky byla jeste jedna nula [emoji4]

Jen detail od Pepina, kola pro škodovku dělá Superior :)
  • Autor
Jozzi to má alucka nebo tak pěkně poklice ? [emoji4]

Puklice :) litačky dostala beruška :)

416aef7fc4d562c98dcd4021563f4a6f.jpg

tak dnes jsem se konečně dokopal k tomu, abych konečně vyměnil již na jaře zakoupený termostat ... co se ochladilo, tak mi při každém klesání na prvních 20km pořád padala ručička teploměru, což se u haťapek děje když je mínus 10 a více (než se to pořádně prohřeje delší jízdou), ale ne u teplot 5-10°C nad nulou. Také poslední záznamy v mobilu o tankování mi ukazují spotřebu kolem 7,5l/100, což též není normální a ani nájezd na nádrž u mě pouhých 580km max není normální, obzvlášť teď v chladnu, když na beneli to jede o kousek déle, než normálka. Běžně na těch 44l jezdím 640-660km. Samotná výměna trvala tak 30 min i s přípravou, nejvíce času mi zabralo v podstatě jen vytahování spadeného šroubku ze spodní strany příruby domku, je tam totiž k té díře přístup jak k penězům, čék se musí dostat rukama pod box baterky, pak tam překáží táhlo spojky. Ale už při rozdělání domku mi bylo jasné že termostat je vadný, motor byl studený a ta tyčinka byla vyjetá z tělesa termostatu skoro centimetr (tedy termostat otevřen) a když jsem vzal do ruky ten nový, co ležel v garáži už od jara (taky studený) tak ta tyčinka vyčuhovala max 2mm. Hodil jsem to dohromady a skoro ten samý čas mi zabralo, než se mi to podařilo odvzdušnit, bo skoro litr a půl určitě uteklo. Tak jsem to jel projet (kousíček), to jsem pak zahlédl, že teploměr malinko spadl a šel zase nahoru, takže konečně otevřel termostat, do té doby byl teploměr kolmo, ale všechny hadice studené včetně těch k reduktoru. Pak to i přeplo na LPG. Tož jsem se těch 400m vrátil, nádržka byla prázdná dolil třetinu 4l kanystru s namíchanou G12 s destilkou a jel to znovu projet, zda to bude při klesání z kopce padat a drželo to :palec2:. Pak jsme jeli nakupovat (Roomem), tož jsem si litr G12 pro strýčka příhodu ještě dokoupil, zítra ještě naředím a dám pro jistotu do auta, bo v úterý Andělu čeká dálková, do Práglu na Kometu se Spartou, tak pro zichr ;)

To Ti dlouho trvalo se na to vrhnout :D 

Jednićkove fabće jsou trvale :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.