ASPIRE Vloženo 21. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2016 Se porad nejak nemuzu dokopat si to poridit Fajna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 22. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2016 jsem si taky říkal že jedna stačí, ale zářijový incident na D11 mě přesvědčil, že je to nutnost ... až na ten přešlap s tou pseudo fullHD, co mi teď leží v šuplíku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 22. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2016 Miluji domácí uzené Sice špatná kvalita fotky,ale v reálu to je nádhera Asi si zajdu zase ukrojit Jo a Mičurin mi říkal,že jsme se měli po zpátečce ze srazu za ním stavit na jeho "udící akci" 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 22. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2016 Nedělej mi chutnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2016 před 23 minutami, Ondra16V napsal: Miluji domácí uzené Sice špatná kvalita fotky,ale v reálu to je nádhera Asi si zajdu zase ukrojit Jo a Mičurin mi říkal,že jsme se měli po zpátečce ze srazu za ním stavit na jeho "udící akci" Jako člověk od fochu, tě musím zklamat. Už na pohled kvalita nic moc. Uprostřed je neprosolený šedý flek a pokud jsi to neřezal pilkou, tak to vypadá že v uzáku byla vysoká teplota. Tučně je takové povolené, má to mít jinou konzistenci . Jaká je kůže na tom bůčku, jde pokousat anebo je tvrdá jak plast? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 22. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2016 A hele,Woody žije A né,že by přijel na sraz To dělá mrtvého brouka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 22. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2016 martine-na kolik vyšla?uvažuju o ní už dlouho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 23. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2016 tady tato byla levnější, než tu co mám ve fábuli, je bez GPS a byla kupovaná 11.11., kdy byla na alíkovi velká sleva, tak přišla na 69$, ale bez karty. Kartu 32GB, jsem měl už od té předchozí "nepovedené" kamery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 24. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2016 dík martine.Jinak všem přeju krásne svátky a moc km.bez nehody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 24. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2016 jj, krásné Vánoce všem a u nás i bílé dnes o půl čtvrté 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 24. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2016 (editace) Malta: K tvé kameře: Jsem zvědavý na tvé hodnocení, hodně zajímavý kousek si koupil, protože už několik let mám staršího předchůdce mini0801 a zatím na ni nedám dopustit Popravdě ani moc lepších kamer co se kvality a funkcí týče jsem neviděl... Editováno: 24. Prosinec 2016, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 24. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2016 hodnocení dávám jen to nejlepší, bo od jara mám verzi s GPS už ve fábuli, jen na rooma jsem musel nejdříve šlápnout vedle do tzv.fullHD (chtěl jsem ušetřit), abych si ji nakonec objednal i tam a vsadil tak na ověřenou jistotu ... akorát mi zatím instalaci zkomplikovala viróza, takže jsem se ještě k tomu nedostal jí tam zabudovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 25. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2016 Taky Vam přeju Krásné Vanoce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 26. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2016 V 22. 12. 2016 at 20:01, Ondra16V napsal: Miluji domácí uzené Sice špatná kvalita fotky,ale v reálu to je nádhera Asi si zajdu zase ukrojit Jo a Mičurin mi říkal,že jsme se měli po zpátečce ze srazu za ním stavit na jeho "udící akci" Jedna moje onlinovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 26. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2016 Chlapi vy teda umíte dělat chutě [emoji4]Odesláno z mého SM-J500F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 26. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2016 Kdyby náhodou někdo poukázal na můj podpis v tapatalku, tak ho používám prvních 5 min v životě a hledal jsem kde ho vypnout, tak snad už bude pryč [emoji20] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 26. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2016 Hotovo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 26. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2016 krása ... jen ty sliny na klávesnici 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 26. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2016 no docela rychlovka.ale vypadá moc pěkně,už potečou sliny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 26. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2016 tak sem to vystihnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 26. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2016 (editace) Kuwa, ľudia neblbnite.... kto sa na to má dívať ? Woody : Krásne zdravé zátišie. Editováno: 26. Prosinec 2016, autor: Effendi 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 26. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2016 Ja budu divat a bude mi slinka letět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 26. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2016 před 5 hodinami, mičurin napsal: no docela rychlovka.ale vypadá moc pěkně,už potečou sliny. To je právě ten fígl, udím dle teploměru. Měřím teplotu v jádru masa. Jak má svou teplotu, tak vytahuji. Nemá smysl to dále sušit v uzáku. A za další mám jiný uzák, topím přímo pod masem. Nemám kouřovod. Foto uzeného v řezu (degustace) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 26. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2016 a já si říkal že máš vršek do červena a ne zakouřený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 27. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2016 V 12/23/2016 at 21:30, Malta napsal: tady tato byla levnější, než tu co mám ve fábuli, je bez GPS a byla kupovaná 11.11., kdy byla na alíkovi velká sleva, tak přišla na 69$, ale bez karty. Kartu 32GB, jsem měl už od té předchozí "nepovedené" kamery Ty slevy jsou takové neslevy... mnohdy se stane, že se věc ve "slevě" prodává za stejné peníze jako před slevou. Funguje to podobně jako slevy na české Alze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.