Prosinec 27, 20168 r tak přece jen nějaká sleva tam je ... teď jsem se díval, ten samý prodejce, verze bez GPS a bez karty 80,74 doláčů ... a to je nejlevnější nabídka co jsem našel
Prosinec 27, 20168 r 20 godzin temu, Woody napisał: To je právě ten fígl, udím dle teploměru. Měřím teplotu v jádru masa. Jak má svou teplotu, tak vytahuji. Nemá smysl to dále sušit v uzáku. A za další mám jiný uzák, topím přímo pod masem. Nemám kouřovod. Foto uzeného v řezu (degustace) Dalo Ti se trochu vic tlustého k teto šunky
Prosinec 27, 20168 r TOMUS : Toto je šunka, nie diétne párky.... Upraveno Prosinec 27, 20168 r od Effendi
Prosinec 27, 20168 r před 4 hodinami, TOMUS napsal: Dalo Ti se trochu vic tlustého k teto šunky Klucí, je vidět že tomu moc nerozumíš. To není šunka-po česky kýta, ale krček. A uzené musí být trochu tučné, neboť tuk je nositel chuti a libové by bylo suché
Prosinec 28, 20168 r 11 godzin temu, Woody napisał: Klucí, je vidět že tomu moc nerozumíš. To není šunka-po česky kýta, ale krček. A uzené musí být trochu tučné, neboť tuk je nositel chuti a libové by bylo suché U nas se to jinak jmenuji . Mimo to dobře na mase se neznam
Prosinec 28, 20168 r Do Polska jezdím hodně často a docela se i domluvím a rozumím, ale že krček se po Polsky neřekne šunka vím na 100%
Prosinec 28, 20168 r včerejší meta ... bohužel chybělo mi nějakých 200m, kde by se dalo zastavit, aby byla čistá nula
Prosinec 28, 20168 r 10 godzin temu, Woody napisał: Do Polska jezdím hodně často a docela se i domluvím a rozumím, ale že krček se po Polsky neřekne šunka vím na 100% Mi to vypadalo na šunku . Ted' si z teho udělalo srandu . Ja vim jakhle vypada salam a boček
Prosinec 29, 20168 r tomek-krček=karkuvka.šunka=szynka.kotleta=szabovy.na srazu si prosvištíme pár slovíček,máš velké nedostatky.
Prosinec 29, 20168 r 3 minuty temu, mičurin napisał: tomek-krček=karkuvka.šunka=szynka.kotleta=szabovy.na srazu si prosvištíme pár slovíček,máš velké nedostatky. Ok Kotlet = schabovy krček = karczek karkówka podle mě je jiná než krček .
Prosinec 31, 20168 r Tak všem přeji šťastný nový rok a mnoho dalších ujetých kilometrů bez závad, nutných oprav a tekoucího oleje.
Prosinec 31, 20168 r též se přidám ... jen bych k těm kilometrům bez závad doplnil mnoho pevného zdraví
Prosinec 31, 20168 r Taky se přidávám Jen jsem to teda ukradl na SK stránce V novom roku Vám želáme 53 týždňov bez nehody, 365 dní bez tankovania, 8.760 hodín bez poruchy, 525.600 minút pohodovej jazdy a 31.536.000 sekúnd lásky s vaším autom.
Prosinec 31, 20168 r Ja napišu kratko. Št'astného Roku 2017. Moc zdravi, spokojenosti s Škodovkou. Přeju ja Tomek
Leden 7, 20178 r tak vzhledem k tomu že přes celé svátky jsme byli fšici nemocní, tak alkohol zůstal na balkóně a dnešních -21°C udělalo divy ... ne, to není vaječný koňak , ale víno ... ovšem i tomu alkoholu musela být taková zima, že v tej flašce už nemohl vydržet
Leden 7, 20178 r Daj bacha, starý Pichanda sa vo filme Tisícročná včela skoro podobným zadusil. Potom zhltol črep z rozbitej flašky a bol pohreb. Skúšal si to jesť,len tak lyžicou ? Fantastická chuť.
Leden 8, 20178 r nazdar syncy,jak přežíváte ty mrazy?dneska by z toho vína byly brikety,a musels je řezat na cirkuli.
Leden 8, 20178 r Na to rezanie by ti stačila cirkula aj s "výkonovým" motorom z práčky zn. Romo Fulnek. Mrazy v pohode, ráno 25 pod čiarou. Upraveno Leden 8, 20178 r od Effendi
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.