Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

No kurňa už su tady po třetí, tož už by to chtělo vyhrát

Do tretice to taky nevyjde :D

vyhrajo naši

Malta , jsi hokejař? :)

No vypadá to na nakládačku [emoji21]
Jj Tomku sem tam na hokej zajdu. Paradoxně jsem letos byl na víc výjezdech než domacich [emoji3]

Ale myslel jsem že hraš v hokej :)

jen se ptam :D

no vidíš naši vyhrávajou

chci vidět vyslek na konci :)

A kdo že to hrál? Takový výsledek mi sedí na HC Vítkovice. :D

před 10 hodinami, Malta napsal:

Nakládačka 4:0, hráli naprosto tragicky

Tak to nasere :D:D

a to jsme ještě cestou zpět málem zrušili Fábku, video střihnu večer, bylo to fakt o prsa :o

Copak? :o

mladá řídila a při něco přes 100km/h (zjistím až mrknu na záznam), se nám přesně na středové čáře ze tmy vynořila prdel srnca, který šel po čáře stejným směrem co my jeli ... naštěstí nezahl vpravo ... nevím nakolik (opjet mrknu na video) se podařilo  za kvílení gum mladé zpomalit, ale furt to bylo dost, aby to bylo na totálku (myšleno -> nemá cenu opravovat)

tak jsem nelenil a zašel jsem o obědové přestávce do auta pro kameru (střih hodím až večer, nemám bohužel na služ.noťasu žádný program pro ořez) ale nechápal jsem. Do protivky se mu muselo nějak zázračně vyhnout auto, přitom nebylo vidět žádný manévr ani brždění, srnec naštěstí zůstal více vlevo od středové čáry, ale rychlost byla 107km/h a v okamžiku míjení 103km/h, takže to by byla totálka, nebyl to žádný drobeček. Nicméně na videu se mihne prakticky jen jeho bílá prdel

Vy tam mate spousta lesních zviřat na silnicich :) . U nas (mem městě) takhle moc neni :)

no právě toto bylo v úseku, kde bych ho rozhodně nečekal (na půli cesty mezi Úvaly u Prahy a Kolínem), široká rovná státovka a okolo nic než pole, po lese ani památky na kilometry daleko

AMBA0911 00_04_17-00_04_35.mov

Tyjo,to by byla rána jak z děla :(:kol-143::kol-33:

Měl jsi hodně štěsti :kol-47:

to já ne, mladá ho měla, ikdyž já vlastně taky, páč kdyby neřídila, jel bych já a to by byla jízda na čas, takže na tomto úseku bych jel tak 130-140

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.