Malta Vloženo 27. Únor 2017 Sdílet Vloženo 27. Únor 2017 ještě toho tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 27. Únor 2017 Sdílet Vloženo 27. Únor 2017 měřili i u Pasohlávek u Aqualandie Moravia, ovšem to bylo v pátek a to video už bylo přepsané (první páteční ještě zachované, bylo až ve Vídni). Ovšem bylo to akční, páč jel polský kamion (cisterna), za ním osobák a já. Bylo zpomalení na 70 a 50, viděl jsem u odbočky k Aqulandii zaparkovanou O III, takže jsem věděl, která bije , ovšem kamioňák to mastil furt dobrých 70, takže jak jsme oktávici minuli, hned vystartovala, předjela mě, osobák, pak se musela zařadit, kvůli autům do protivky a pak hned vystartovala před kamion, šla na brzdy a s "follow me" si ho odvedla na ten odstavný pruh ještě na hrázi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 27. Únor 2017 Sdílet Vloženo 27. Únor 2017 Polaci maji rád jezdit rychlé všude. Oni nedivaji na to kde jsou Kamioňaci obvykle na polské obci jedou 90km/h na 50 Jedenkrat přes kamoňaka bych ležel v přikope s kolem. Na štěsti byla dobra kontra a vyšel jsem z teho problemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 28. Únor 2017 Sdílet Vloženo 28. Únor 2017 (editace) .. no kdyby svestky merily na Videnske, tak maj za 2 tydne vydelany na dalsi 2 oktavky... 80 tam nejede fakt nikdo.. ta 50tka u PAsohlavek je tam jen kvuli tomu prechodu, jinak je tam zbytecna, ale pravda je, ze provoz tam je jak svina, zejmena kamionu.. Haska by meli povesti za kule do pruvanu, na svou tiskovou mluvci a ostatni svinarny lowe mel, ale aby prosadil rozsireni silnice do Vidne, tak to ani n... to same najezd na dalnici ve Slatine.. ve spicce je kolona od sjezdu na Slatinu az po prvni krizovatku, bratru 3 km+jeste cekaji auta na dalnici + vyjezdy z bocnich ulic na hlavni Ripskou jsou totalne plne, protoze se tam nikdo nedostane skrz silny provoz na hlavni.. proste je to banda c****ku.. Editováno: 28. Únor 2017, autor: JirkaBrno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 28. Únor 2017 Sdílet Vloženo 28. Únor 2017 to není pravda, já tam jedu 80 pokaždé , ale je fakt, že si připadám, že platí akorát pro mě . S Haškem souhlas ... nebude to dlouho trvat a Rakušáci budou s dálnicí až na hranici a co my? U nás ještě nepadlo ani územně správní rozhodnutí, ne tak aby se už aspoň koplo do země. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 28. Únor 2017 Sdílet Vloženo 28. Únor 2017 No majitelé pozemků se přece chtějí napakovat,když mají prodat státu. Typická česká vyčůranost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 28. Únor 2017 Sdílet Vloženo 28. Únor 2017 to je fakt, D11 u Hradce už léta končí v polích před Hradcem a ikdyž s farmářkou snad došlo k dohodě, furt se nic neděje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 2. Březen 2017 Sdílet Vloženo 2. Březen 2017 Kluci , Nevite nahodou kde v MS kraji myji podvozek z spodni časti? Potřebuji umyt podvozek od spodu z dopravni soli po zimě Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Březen 2017 Sdílet Vloženo 2. Březen 2017 https://www.firmy.cz/detail/2206399-muso-orlova-mesto.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 2. Březen 2017 Sdílet Vloženo 2. Březen 2017 Diky moc To je ručni myčka, kde ženska nebo chlap myji auto? Jezdim tamhle , kdy jedu na sraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. Březen 2017 Sdílet Vloženo 3. Březen 2017 Jsou tam kartáče a umyjí i podvozek. Ale je u toho i ruční myčka, viděl jsem tam ženskou, ale to nevím jestli ručně myjí podvozek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 3. Březen 2017 Sdílet Vloženo 3. Březen 2017 Musim tam osobně podivat na mistě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 3. Březen 2017 Sdílet Vloženo 3. Březen 2017 Není nad ruční mytí vapkou, vymyješ si pořádně podběhy, prostě se dostaneš všude. Kartáčová myčka v Orlové je fajn,ale spodek auta, jak bys polil hadicí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 3. Březen 2017 Sdílet Vloženo 3. Březen 2017 Diky Karle Zitra tam kouknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 3. Březen 2017 Sdílet Vloženo 3. Březen 2017 Tož dneska sme v Holomócu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Březen 2017 Sdílet Vloženo 3. Březen 2017 Zase dostanete na prdel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 3. Březen 2017 Sdílet Vloženo 3. Březen 2017 Možná lepší páč bychom mohli jet na play off do Práglu... do Litvínova už je to přece jenom z ruky [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 3. Březen 2017 Sdílet Vloženo 3. Březen 2017 Možná lepší páč bychom mohli jet na play off do Práglu... do Litvínova už je to přece jenom z ruky [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 3. Březen 2017 Sdílet Vloženo 3. Březen 2017 1 godzinę temu, Ondra16V napisał: Zase dostanete na prdel Jsi nemožny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 3. Březen 2017 Sdílet Vloženo 3. Březen 2017 Tož Sparta to jistí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 4. Březen 2017 Sdílet Vloženo 4. Březen 2017 před 12 hodinami, TOMUS napsal: Diky Karle Zitra tam kouknu Jenom jsem chtěl říct, že na té myčce spodek auta nemyju. Takže skušenost nulová. Wapuju u nás v práci, když to jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Březen 2017 Sdílet Vloženo 4. Březen 2017 Tak jsem měl dneska kulturní večer a byli jsem na film Muzzikanti.Dobrá oddychovka,doporučuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 4. Březen 2017 Sdílet Vloženo 4. Březen 2017 Muso to je automaticka linka = automaticka myčka. Na takovée myčky nejedu. Musim hledat dal . Našel jsem v Opavě takovou myčku co myji spodek auta musim tam zavolat a zeptat se jakhle oni to myji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 5. Březen 2017 Sdílet Vloženo 5. Březen 2017 chlapi, hádejte co tu dlouho nebylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 5. Březen 2017 Sdílet Vloženo 5. Březen 2017 správně .... jíííídlo 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.