Effendi Vloženo 5. Březen 2017 Sdílet Vloženo 5. Březen 2017 Už vieme ako to vyzeralo pred pečením, a čo po pečení ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. Březen 2017 Sdílet Vloženo 5. Březen 2017 Ty vole Ty špízy si měl udělat už včera a dovést nám je na sraz K placku 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 5. Březen 2017 Sdílet Vloženo 5. Březen 2017 sám mám málo ... navíc se to zpeklo, to by bylo málo pro takovou bandu 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 5. Březen 2017 Sdílet Vloženo 5. Březen 2017 Mal nastúpiť Žižka : " ..... a na množství ....." 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 5. Březen 2017 Sdílet Vloženo 5. Březen 2017 Effendi 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. Březen 2017 Sdílet Vloženo 5. Březen 2017 před 6 minutami, Malta napsal: sám mám málo ... navíc se to zpeklo, to by bylo málo pro takovou bandu Tak uděláš 2 nebo 3 plechy 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 5. Březen 2017 Sdílet Vloženo 5. Březen 2017 Rozprávočka na tanieri ....Do pr.... s diétami. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 5. Březen 2017 Sdílet Vloženo 5. Březen 2017 Martině , vědel jsem že Ondra daTi reputace za jídlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 5. Březen 2017 Sdílet Vloženo 5. Březen 2017 jj Ondru utáhneš na vařené nudli, holt je to ještě klučina ve vývinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. Březen 2017 Sdílet Vloženo 5. Březen 2017 Přesně tak,má oblíbená věta 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 5. Březen 2017 Sdílet Vloženo 5. Březen 2017 (editace) Vy mate grila a ja mam Duetky familijne Martině, kdybych vědel že budeš to bych Ti přivezl želové misie - želky . Určité nepamatuješ ,že jsem Ti to kupit v PL Reesha, ja mam takvého t-mobile: Editováno: 5. Březen 2017, autor: TOMUS 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 5. Březen 2017 Sdílet Vloženo 5. Březen 2017 no Duetky vypadají luxusně ... ke kávě mňam mňam. Já vím Tomku, ale to jsem ještě ani o půl jedenácté netušil, že na placek nakonec pojedeme jinak jak jsme se u Lipníka napojili na dálnici tak nejdříve se hnal červený pekáč a kousek za ním na vzdálený dohled bílé AMG 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 5. Březen 2017 Sdílet Vloženo 5. Březen 2017 (editace) Pár duetek jsem snil a jsou moc dobré mnam Editováno: 5. Březen 2017, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. Březen 2017 Sdílet Vloženo 5. Březen 2017 před 48 minutami, Malta napsal: no Duetky vypadají luxusně ... ke kávě mňam mňam. Já vím Tomku, ale to jsem ještě ani o půl jedenácté netušil, že na placek nakonec pojedeme jinak jak jsme se u Lipníka napojili na dálnici tak nejdříve se hnal červený pekáč a kousek za ním na vzdálený dohled bílé AMG A za těmimo vozy se řítil v závěsu nebezpečný plynový Roomster 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 5. Březen 2017 Sdílet Vloženo 5. Březen 2017 postrádám tam slovo dodávka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 5. Březen 2017 Sdílet Vloženo 5. Březen 2017 Hele jidlo zde nepatri a nastesti jsem si to nezvetsil tal mi to alespon neudelalo takovou chut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. Březen 2017 Sdílet Vloženo 5. Březen 2017 před 33 minutami, Malta napsal: postrádám tam slovo dodávka Nechtěl jsem provokovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 5. Březen 2017 Sdílet Vloženo 5. Březen 2017 ty Ondro, s tebou se fakt něco děje, spotřeba, nechceš provokovat ... já ti nevím, vypadá to vážně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 5. Březen 2017 Sdílet Vloženo 5. Březen 2017 a neleze na něho Jaro!!! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. Březen 2017 Sdílet Vloženo 5. Březen 2017 před 1 hodinou, Malta napsal: ty Ondro, s tebou se fakt něco děje, spotřeba, nechceš provokovat ... já ti nevím, vypadá to vážně Ale notak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 5. Březen 2017 Sdílet Vloženo 5. Březen 2017 (editace) Kluci, pojedete někdo do Vyškova na tuning? http://tuning-sport.cz/events/vyskov/ Editováno: 5. Březen 2017, autor: Pitrsman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. Březen 2017 Sdílet Vloženo 6. Březen 2017 Mě tuning nebere,takže za mě ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 6. Březen 2017 Sdílet Vloženo 6. Březen 2017 V 5. 3. 2017 na 13:02, Malta napsal: no Duetky vypadají luxusně ... ke kávě mňam mňam. Já vím Tomku, ale to jsem ještě ani o půl jedenácté netušil, že na placek nakonec pojedeme jinak jak jsme se u Lipníka napojili na dálnici tak nejdříve se hnal červený pekáč a kousek za ním na vzdálený dohled bílé AMG V 5. 3. 2017 na 13:52, Ondra16V napsal: A za těmimo vozy se řítil v závěsu nebezpečný plynový Roomster ... blikal, troubil, asi je chtěl předjet : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 6. Březen 2017 Sdílet Vloženo 6. Březen 2017 Takový lidé spiše maji na srane v hlavě 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 7. Březen 2017 Sdílet Vloženo 7. Březen 2017 měl by někdo zájem o návštěvu opel v glivicích?v čěrvci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.