Březen 5, 20178 r před 6 minutami, Malta napsal: sám mám málo ... navíc se to zpeklo, to by bylo málo pro takovou bandu Tak uděláš 2 nebo 3 plechy
Březen 5, 20178 r Vy mate grila a ja mam Duetky familijne Martině, kdybych vědel že budeš to bych Ti přivezl želové misie - želky . Určité nepamatuješ ,že jsem Ti to kupit v PL Reesha, ja mam takvého t-mobile: Upraveno Březen 5, 20178 r od TOMUS
Březen 5, 20178 r no Duetky vypadají luxusně ... ke kávě mňam mňam. Já vím Tomku, ale to jsem ještě ani o půl jedenácté netušil, že na placek nakonec pojedeme jinak jak jsme se u Lipníka napojili na dálnici tak nejdříve se hnal červený pekáč a kousek za ním na vzdálený dohled bílé AMG
Březen 5, 20178 r před 48 minutami, Malta napsal: no Duetky vypadají luxusně ... ke kávě mňam mňam. Já vím Tomku, ale to jsem ještě ani o půl jedenácté netušil, že na placek nakonec pojedeme jinak jak jsme se u Lipníka napojili na dálnici tak nejdříve se hnal červený pekáč a kousek za ním na vzdálený dohled bílé AMG A za těmimo vozy se řítil v závěsu nebezpečný plynový Roomster
Březen 5, 20178 r Hele jidlo zde nepatri a nastesti jsem si to nezvetsil tal mi to alespon neudelalo takovou chut
Březen 5, 20178 r před 33 minutami, Malta napsal: postrádám tam slovo dodávka Nechtěl jsem provokovat
Březen 5, 20178 r ty Ondro, s tebou se fakt něco děje, spotřeba, nechceš provokovat ... já ti nevím, vypadá to vážně
Březen 5, 20178 r před 1 hodinou, Malta napsal: ty Ondro, s tebou se fakt něco děje, spotřeba, nechceš provokovat ... já ti nevím, vypadá to vážně Ale notak
Březen 5, 20178 r Kluci, pojedete někdo do Vyškova na tuning? http://tuning-sport.cz/events/vyskov/ Upraveno Březen 5, 20178 r od Pitrsman
Březen 6, 20178 r V 5. 3. 2017 na 13:02, Malta napsal: no Duetky vypadají luxusně ... ke kávě mňam mňam. Já vím Tomku, ale to jsem ještě ani o půl jedenácté netušil, že na placek nakonec pojedeme jinak jak jsme se u Lipníka napojili na dálnici tak nejdříve se hnal červený pekáč a kousek za ním na vzdálený dohled bílé AMG V 5. 3. 2017 na 13:52, Ondra16V napsal: A za těmimo vozy se řítil v závěsu nebezpečný plynový Roomster ... blikal, troubil, asi je chtěl předjet : )
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.