Červen 18, 20178 r ani nemluv, říkám mladé, že než to auto dostane, bude tam toho mít polovinu povyměňovaného
Červen 19, 20178 r ... a dalším paradoxem je, že jsem si sehnal druhou garáž ... posledního května, jsem byl podepsat smlouvu a pro klíče a rovnou tam Andělu zaparkovat. To byl také jediný den, kdy stála v garáži. Od té doby jen v servisu nebo teď před barákem, neboť jsem o víkendu oživoval baterku po té skoro 14 denní výluce a když už jsem myslel, že to projedu po výměně destiček a že jí tam konečně zaparkuji, tak zase ten regulátor . Teď čekám až otevře servis, abych tam mohl s prosíkem naklusat a domluvit se zda mi to tento týden udělají.
Červen 19, 20178 r Smola. Čo je na tom záťažovom také drahé ? Keby AMG v plnej palbe, pochopím, ale toto ? Vravievali, že na chudobného aj hajzel spadne, ale ešte lepšie - vraj chudobný aj v p..i na tŕň natrafí.
Červen 19, 20178 r taky netuším, jsem si říkal kostečka, navíc na jedničkovou fábuli, bude to za pár kačáků ... no chyba lávky. Sjel jsem z kopce těch 50m k servisu velmi opatrně, brzdil jen přes ručku. Mají to tam, tož jsem zvědav kdy budou volat ...
Červen 20, 20178 r achsooo... tak pak tu garaz chapu.. no ja kdysi zainvestoval a za tezkych 155000 koupil radovou garaz kousek od bytu.. kamos, kterej mel tu samou moznost pred 3 rokama se na to na radu sve manzelky vykaslal a dodnes se mlati do hlavy...
Červen 21, 20178 r bohužel, před těmi 25 lety, jsem na ní neměl, byl jsem rád že jsem zchrastil chechtáky na byt, ne tak ještě na garáž ... navíc jsme ani auto v tu dobu neměli
Červen 21, 20178 r jjj to jo, ja myslel, ze to je takova ta garaz, jak se to stavelo u bytovek.. bytovka a za ni, nebo vedle, jsou takove mikrozahrady s garazi.. a tak litr +- mesicne za pronajem se da..
Červen 21, 20178 r tak v našem případě bytovka je nad garážema a do toho litru se krásně vlezu s oběma
Červen 21, 20178 r to je mi jasné, holt co my vidláci ušetříme na garáži, to projezdíme do velkoměsta
Červen 21, 20178 r ... nebo utratíme v servisu ... takže fábule konečně v garáži (už bylo taky na čase, mám od 1.6. garáž,dens je 21.6. a stála tam jen jeden den). V servisu jsem nechal dalších 3 900,-, takže krom regulátoru za 2300,- a brzdovky, to byla ještě jedna hadice a jedna trubka. Tak doufám, že období "investic" už máme definitivně za sebou
Červen 23, 20178 r taky si je do hrobu brát nechci, ale raději je proinvestovat do naší relaxace a odpočinku
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.