Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Tak to se Ti teda daří :feve:

ani nemluv, říkám mladé, že než to auto dostane, bude tam toho mít polovinu povyměňovaného ;)

... a dalším paradoxem je, že jsem si sehnal druhou garáž ... posledního května, jsem byl podepsat smlouvu a pro klíče a rovnou tam Andělu zaparkovat. To byl také jediný den, kdy stála v garáži. Od té doby jen v servisu nebo teď před barákem, neboť jsem o víkendu oživoval baterku po té skoro 14 denní výluce a když už jsem myslel, že to projedu po výměně destiček a že jí tam konečně zaparkuji, tak zase ten regulátor :rtfm:. Teď čekám až otevře servis, abych tam mohl s prosíkem naklusat a domluvit se zda mi to tento týden udělají.

Smola.  Čo je na tom záťažovom také drahé ? Keby AMG v plnej palbe, pochopím, ale toto ?

Vravievali, že na chudobného aj hajzel spadne, ale ešte lepšie - vraj chudobný aj v p..i  na tŕň natrafí.

taky netuším, jsem si říkal kostečka, navíc na jedničkovou fábuli, bude to za pár kačáků ... no chyba lávky. Sjel jsem z kopce těch 50m k servisu velmi opatrně, brzdil jen přes ručku. Mají to tam, tož jsem zvědav kdy budou volat ...

pockej, ja myslel, ze bydlis v baraku,...

achsooo... tak pak tu garaz chapu.. no ja kdysi zainvestoval a za tezkych 155000 koupil radovou garaz kousek od bytu.. kamos, kterej mel tu samou moznost pred 3 rokama se na to na radu sve manzelky vykaslal a dodnes se mlati do hlavy...

nojooo nemachruj :D:D

jeee ja ze svoji...  :huh::huh:

bohužel, před těmi 25 lety, jsem na ní neměl, byl jsem rád že jsem zchrastil chechtáky na byt, ne tak ještě na garáž ... navíc jsme ani auto v tu dobu neměli

jjj to jo, ja myslel, ze to je takova ta garaz, jak se to stavelo u bytovek.. bytovka  a za ni, nebo vedle, jsou takove mikrozahrady s garazi.. a tak litr +- mesicne za pronajem se da.. 

tak v našem případě bytovka je nad garážema a do toho litru se krásně vlezu s oběma ;)

jjjj na malych viskach cena obvykla... v brne bys na tom byl hure..

to je mi jasné, holt co my vidláci ušetříme na garáži, to projezdíme do velkoměsta ;)

... nebo utratíme v servisu :huh: ... takže fábule konečně v garáži (už bylo taky na čase, mám od 1.6. garáž,dens je 21.6. a stála tam jen jeden den). V servisu jsem nechal dalších 3 900,-, takže krom regulátoru za 2300,- a brzdovky, to byla ještě jedna hadice a jedna trubka. Tak doufám, že období "investic" už máme definitivně za sebou :kol-29:

to byl balzám na duši jet dnes opět fábulí do práce :)

co by jsi s tema prachama taky delal covece...

tak vím o rozumnější investici, než sponzorovat servis :D

Stejne si je do hrobu nevezmes :D

taky si je do hrobu brát nechci, ale raději je proinvestovat do naší relaxace a odpočinku ;)

jo panacek bude relaxovat a makat bude kdo??? uprchlici? 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.