Leden 2, 20196 r Chlapy, tady se to nějak rozjíždí, je čas zakročit. ?? ano, ja jsem slušně vychovaná, takže vám, některým budu pořád vykat a pokud vám to vadí musíte s tím něco udělat samotní. ??? p.s Šťastný nový rok a hlavně hodně zdraví ( primárně tobě Rejpale ? )
Leden 2, 20196 r No ja nevim, ale podle etikety nabizi jako prvni tykani zena:), potom starsi a pak nadrizeny. Takze se obavam, ze pokud by s tim chteli neco udelat, tak nemaji sanci:)
Leden 2, 20196 r před 2 hodinami, lumirnavrat napsal: No ja nevim, ale podle etikety nabizi jako prvni tykani zena:), potom starsi a pak nadrizeny. Takze se obavam, ze pokud by s tim chteli neco udelat, tak nemaji sanci:) Tak to je snadné - jako slušně vychovaná dívka to dostane befelem od tatíka.
Leden 2, 20196 r No jo, ale jenom u Tomka ?? nebo u všech.? ?? . . . tož zdar jak sviňa kábři, kdy zajedeme na tu betelnó chálku a škopek ?? ☺️☺️
Leden 3, 20196 r Autor Dobre ranko, ja si v poslední době začínám zvykat že mi začínají vykat. Včera se stavil bratránek z přítelkyni, řekla mi dobry den pane :D to bude buď pupkem nebo nevlasama :D
Leden 3, 20196 r Toto zima nie je. Minuly rok (12.2018) sme mali nocny rekord - 17.8°C. Terajsie teploty - 5 az +5
Leden 3, 20196 r Ja nebydlim na SK Mam vlastni stat jsem magnat Rano u nas bylo -3*C a sněžilo Upraveno Leden 3, 20196 r od TOMUS
Leden 3, 20196 r Nevím kolik je tu, ale je teplo Teď jsem byl hrabat sníh a zaparkovat Beu, tam jsem se bohužel na teplotu podívat nemohl
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.