Barenasparena Vloženo 1. Březen 2019 Sdílet Vloženo 1. Březen 2019 (editace) ☺️☺️ Editováno: 2. Březen 2019, autor: Barenasparena 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Březen 2019 Sdílet Vloženo 2. Březen 2019 (editace) Bože Já Vám to někdy připomenu @TOMUS nesedím, ležím @Barenasparena zadělávej mi prosím Tě celou tu SPZ, tak jak ji zadělávám já EDIT: Barča a Martin dojedou do Polska? Editováno: 2. Březen 2019, autor: Ondra16V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 2. Březen 2019 Sdílet Vloženo 2. Březen 2019 (editace) Zdar kluci a holky. Jak jde život?? Editováno: 2. Březen 2019, autor: filippatrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2019 před 17 hodinami, Barenasparena napsal: Rejpálku, kde máš tu svou slavnou Ostravu.? ?? 5 bodů pod námi cooo ??? tak aspoň to předkolo to jistí????? No, ale furt málo, Třinec 93 bodů :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2019 V 25. 2. 2019 na 14:58, Skodzinek napsal: Można byłoby kiedyś przyłączyć się do Was...? Bywam co parę miesięcy na Śląsku i chętnie poznałbym innych fanów Skody z Polski i Czech. W marcu nie dam rady, ale, przykładowo, w maju - myślę, że tak... Serdecznie zapraszam, staramy się spocik przygotować Zawsze minimalnie miesiąc wczesniej :) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodzinek Vloženo 2. Březen 2019 Sdílet Vloženo 2. Březen 2019 Dekuji moc Miło mi bardzo Was wszystkich poznać i bardzo się cieszę, że zobaczę się z Wami w marcu! Je mi lito, ze moja cestina je velmi slaba, ale urcite si rozumime. Zdravim vas srdecne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Březen 2019 Sdílet Vloženo 2. Březen 2019 Před hodinou, filippatrik napsal: Zdar kluci a holky. Jak jde život?? Parádně, kdy dáme sraz? Dlouho jsem Tě neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 2. Březen 2019 Sdílet Vloženo 2. Březen 2019 před 3 minutami, Ondra16V napsal: Parádně, kdy dáme sraz? Dlouho jsem Tě neviděl 2h a už se mu stýská. To je přítel ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Březen 2019 Sdílet Vloženo 2. Březen 2019 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 2. Březen 2019 Sdílet Vloženo 2. Březen 2019 před 10 hodinami, Ondra16V napsal: @TOMUS nesedím, ležím EDIT: Barča a Martin dojedou do Polska? Lezet v dire se neda Mohu prijet. Musel bych jejim dat specialni ochranu. Jsou Fanouskama. Ja spise bych se nejezdil k polska s takovou velkou nalepkou. Bal bych se o vlastne zdravi a zivot. Ted' rikam pravdu a vazne to rikam. před 4 hodinami, filippatrik napsal: Zdar kluci a holky. Jak jde život?? Prijet na sraz k polska to se dozves před 3 hodinami, jozzi napsal: No, ale furt málo, Třinec 93 bodů :P Spatne fandis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 8. Březen 2019 Sdílet Vloženo 8. Březen 2019 Zdar pardi. Chlapi je tu někdo kdo ma už v autech trvale vyplý start-stop? (Tu ďábelskou věc) ???. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 8. Březen 2019 Sdílet Vloženo 8. Březen 2019 Tomus; na sraz dovalim až do Sedlišť. Bo není čas pi**. ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Březen 2019 Sdílet Vloženo 8. Březen 2019 před 6 hodinami, filippatrik napsal: Zdar pardi. Chlapi je tu někdo kdo ma už v autech trvale vyplý start-stop? (Tu ďábelskou věc) ???. Já to mám. Proč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 8. Březen 2019 Sdílet Vloženo 8. Březen 2019 před 3 hodinami, Pawouk napsal: Já to mám. Proč? Jakou mas prosim te simulaci udělanou. Klidne napis do zpráv pokud nechceš sem. A další věc lidi nemam podložku nohy na blatnik u řidiče v F3,z čeho by jste to udělali pry existuje nahrada na aliexpresu ale za boha nemůžu najít. Dikes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Březen 2019 Sdílet Vloženo 8. Březen 2019 Změnou podmínky napětí pro funkčnost systému, provedeno kódováním. Ale já to nedělal a na jiném autě to nemusí fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 9. Březen 2019 Sdílet Vloženo 9. Březen 2019 před 21 hodinami, filippatrik napsal: Zdar pardi. Chlapi je tu někdo kdo ma už v autech trvale vyplý start-stop? (Tu ďábelskou věc) ???. mám to vyplé ještě od Galvi kabelem, ale mělo by to jít i přes Caristu+ELM327 ale to jsem nezkoušel, bo už to mám vyplé (od Jirky to bylo metodou napětí) před 11 hodinami, filippatrik napsal: Jakou mas prosim te simulaci udělanou. Klidne napis do zpráv pokud nechceš sem. A další věc lidi nemam podložku nohy na blatnik u řidiče v F3,z čeho by jste to udělali pry existuje nahrada na aliexpresu ale za boha nemůžu najít. Dikes? koupil jsem na skoda-dilech nášlap pro oktávu (resp. já omylem koupil o něco daržší variantu pro superb, je o něco dražší ale vypadá stejně). Já koupil tento https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/3c18647779b9-kryt-nozni-opery-skoda-28168.html je tam i tento https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1k1864777b47h-krytka-nozni-opery-skoda-27617.html normálně jsem ho jen navlékl pod boční plast podběhu a drží, mám koupený i sucháč ale ještě na něj nedošlo. Budu ho tam dávat až udělám jarní úklid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 10. Březen 2019 Sdílet Vloženo 10. Březen 2019 (editace) Se mi v Tatrách zadařilo dneska. ? Nakonec mě vytáhl slovák s golfem. Editováno: 10. Březen 2019, autor: filippatrik 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 10. Březen 2019 Sdílet Vloženo 10. Březen 2019 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 10. Březen 2019 Sdílet Vloženo 10. Březen 2019 Tatry sú pre Českých turistov zradné ... (sorry, nedalo mi :D ) 1 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 10. Březen 2019 Sdílet Vloženo 10. Březen 2019 Před hodinou, wirer napsal: Tatry sú pre Českých turistov zradné ... (sorry, nedalo mi :D ) Už jsme jeli domu jen sem potřeboval nutně s pískem ? Ale samozřejmě zachránce měl x y podobných řečí ??? ,ale bylo mi to celkem jedno potřeboval jsem vytáhnout. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 10. Březen 2019 Sdílet Vloženo 10. Březen 2019 Necituj příspěvky přímo nad sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 10. Březen 2019 Sdílet Vloženo 10. Březen 2019 veď stane sa hocikomu. to len tak ma napadlo ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 11. Březen 2019 Sdílet Vloženo 11. Březen 2019 Foto je na světě ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 11. Březen 2019 Sdílet Vloženo 11. Březen 2019 Sry blbe vlakno ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 25. Březen 2019 Sdílet Vloženo 25. Březen 2019 @filippatrik Normálně si kup hliníkovou opěrku a nalep jí tam na suché zipy ? má to takhle XY lidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.