Duben 29, 201510 r Karlos: kdybych to neřešil tak by mě to ale sralo Ale verim ze to bylo tak. Ten clovek mu podekoval a Ondra rekl od te doby co vynalezli penize nemusime dekovat :D By asi čuměl jak péro z gauče
Duben 30, 201510 r Filip, je mi to líto, co tě potkalo, manželka takhle přijela jednou z noční a bulela jak želva, šrám přes celé zadní dveře těsně nad boční černou lištou. Šmouhu jsem rozleštil, nicméně promáčklá rýha je tu dovčíl. Zřejmě nějaký traferista s paletou ... jenže za ruku ho u toho nechytila, takže nic . ... ale abych to odlehčil dva chlapi v chalupě, aneb jak Sebík s dědečkem vařili ... to vám byla taková bžunda, když ten děda strouhal brambory ... a takhle to pak dopadlo
Duben 30, 201510 r Tak co,jak Vám přirostl Room k srdci? http://www.novinky.cz/auto/368137-rozlouceni-se-skodou-roomster-krabice-s-genialni-prakticnosti.html
Duben 30, 201510 r Ambivalentně - z některého úhlu pohledu je to OK, z jiného poněkud divočina. A to jsem ho svého času málem koupil od bráchy.
Duben 30, 201510 r Room je Room má prostě něco do sebe Má pěkné kola Upraveno Duben 30, 201510 r od filippatrik
Duben 30, 201510 r Room je Room má prostě něco do sebe Má pěkné kola Ty mu svého času ukradli z mé garáže.
Duben 30, 201510 r Libore budu tam. Jen tu pak napis presnejsi cas at se na sebe necekame. A kde se tam sejdeme ?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.