Ondra16V Vloženo 11. Květen 2015 Sdílet Vloženo 11. Květen 2015 Ty jo tak to si snad už dělají srandu ne? http://www.autoforum.cz/technika/ford-chysta-deaktivaci-valce-u-trivalce-a-ne-neni-1-duben/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 11. Květen 2015 Sdílet Vloženo 11. Květen 2015 No kdyz to bude spolehlive proc ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 No tak to jsem zvědavý Jinak dneska úlovek v podobě odrostlého srnečka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Doufam zes ho sebral, valim vyklidit mrazak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 kde že je k vyzvednutí kousek srnčího na guláš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 To si piš,přece ho tam nenechám Ale málem jsem ho neměl Bo jsem jel ráno do roboty a jak jsem byl na dálnici rozkuřený tak jsem to projel takže jsem se musel otáčet a celé nanovo No a jak na potvoru už k tomu dojíždím a kamion přede mnou u toho zastavuje Už lezl z auta i s rukavicama.Tak já rychle po brzdách a zastavil jsem za ním,hodil to do auta a jel Borec nestihl ani zareágovat a jen nasraně hodil ty rukavice do nákladáku Být tam tam o cca 15s později tak bych byl bez jídla Malta: nevíš kdo mi dal tu přezdívku? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 (editace) To si piš,přece ho tam nenechám Ale málem jsem ho neměl Bo jsem jel ráno do roboty a jak jsem byl na dálnici rozkuřený tak jsem to projel takže jsem se musel otáčet a celé nanovo No a jak na potvoru už k tomu dojíždím a kamion přede mnou u toho zastavuje Už lezl z auta i s rukavicama.Tak já rychle po brzdách a zastavil jsem za ním,hodil to do auta a jel Borec nestihl ani zareágovat a jen nasraně hodil ty rukavice do nákladáku Být tam tam o cca 15s později tak bych byl bez jídla Malta: nevíš kdo mi dal tu přezdívku? To jako žes ho sejmul podruhé Editováno: 12. Květen 2015, autor: Woody 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Ty vole :D Jasně,šel jsem do toho po druhé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 a už jsi hodný, sekáš latinu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 co teď? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Já jsem pořád hodný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 já vím, když spíš že 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Ano,to ani chleba nechci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Kousek kyty mi odloz a z toho sofera beru sunku a ovar 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 jožko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Kousek kyty mi odloz a z toho sofera beru sunku a ovar Dnes jsm byl u řezníka a ovar byl v akci, kdoví kolik jich sejmul 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Prý jich teď bude kriticky málo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 tak jestli kamioňáků, tak jedině dobře 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 akorát bych potřeboval pročistit i jiné úseky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 třeba pak radši začnou jezdit sami vlakem, jak chce pan ministr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Které úseky máš na mysli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 třeba našu 43, nepohrdl bych třeba i D5 (občas) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Ondro, stav se v 5 rano do chotebuze tam jich je jak nasrane. a popravde taka sunka z kamionaka musi byt vyborna, dyt on tu rit ani nepouziva, takova fajne odlezena Woody taky jsem dneska nakoupil, Ondra to vzal tak nejak supem po te d1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rojan Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Tak zdravim, dlouho jsem tady nebyl. Avsak vsechny posledni srazy jsem byl aspon na mape u Vas. Neslo to. Jinak rad se stavim na pristim srazu ve Slezske Mam dotaz: zacatkem cervna jedu do Mlade Boleslavi, podivat se na vyrobni linku. Maji tam nekde pobliz firemni prodejnu - nahradni dily - treba i II jakost? Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.