Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim,

vcera po ceste na dalnici mi prestal fungovat tempomat.

Nastavil som na 120 a po rovinke isie pekne. Ked bolo treba pridat plyn (zvysit otacky) napri pri obehnuti alebo mierne stupanie. Auto zrychlovalo do 2000 otacok potom prudko preskocilo na 2500 a vyplo tempomat. Skusil som to aj pri vypnutom tempomate ale vzdy to iste otacky pridu na 2000 preskocia na 2500 a auto strati tah.

Dnes som bol v skoda servise napojili nic nezistili ze vsetko OK. Isiel som na dialnicu vyskusat a zas to iste.

Viete niekto poradit co s tym.

DIK

Upraveno od indian055

Nějak tomu nerozumím - stejně ti to dělá i při vypnutém tempomatu? Tzn. že při 2500 ot. ti spadne motor do nouzáku (ztratí výkon)? Jak "přeskočí" otáčky? Co máš za motor?

• Autor

Ano robi to aj pri vypnutom tempomate. Pomaly zrychlujem a pri 2000 otackach motor preskoci na 2500 a spadne na 1000-1500. V Neutrali nic nerobi vsetko je v poriadku. Zajtra sa mi snad podari dat video. Je to Skoda SuperBII Combi 2.0TDI CR 103kW (10/2010).

Upraveno od indian055

• Autor

Video som dal na youtube https://youtu.be/T6Q4lasqxDs

Pri 0:30 sekunde to zacina.

Tempomat je zapnuty zrychlim a tempomat vypne. Otacky "preskocia" a auto strati vykon na par sekund a potom sa to opakuje.

Napadá mě problém s automatem..

Ahoj,všimni si jak ti přestane signalizovat zařazený kvalt,myslím si že automat něco vymýšlí,vždy vyřadí6-ku a vrátí ji tam.Myslím že to dělá prokluz spojky.Automat si není jistý zařazením tak to zkouší pořád dokola..když necháš 5kvalt dělá to?Při jízdě do kopce by ti to mělo dělat i na nižší stupeň.Otáčky ti poletí nahoru musíš to více zatížit.

O automatu nepadlo slovo, na videu to je manuál.

• Autor

Ano je to manual.

Pak jestli nehapruje signál spojkového nebo brzdového spínače..taky možnost..závadu nenapíše.

Podobne se mi chovalo auto, kdyz prokluzovala spojka, ale delalo to hlavne pri prudkem zrychleni.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.