Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj, Mám Fabia RS r.v. 2006 a hledám nějaké doporučení na střešní box a uchycení tohoto boxu. Nevím zda je lepší dat hagusy (podelník)a na něj příčník nebo jen příčníky. Jde mi o to abych s tim nemusel jen jak ¨důchodce¨. Máte něco odzkoušeného? Nějaké doporučení. Děkuji 

• o 2 týdny později...
Vloženo

teď možná trochu tápu, ale RS byli jen krátký, kde na to chceš vzít hagusy? A jaký box na to chceš dát? On je s ním totiž problém i na kombíkovi. Pokud box není vyloženě krátký, tak je buď nesmyslně vystrčený dopředu, nebo nejde otevřít kufr.

• o 5 týdny později...
Vloženo

Oživim trošku téma. Mám Fabii combi, ale nemám v těch střešních lištách žádnou přípravu na hagusy. Znám to jako plastový okýnka co se vyndaj a tam se připevňujou hagusy. Existuje pro mě nějaký řešení? Konkrétně mě to zajímá kvůli přepravě jízdních kol. Díky. 

Vloženo

Nejlepší je ale dát tam ty hagusy a na ně dávat příslušné příčníky. Ty nosiče chycené za rám dveří, jsou spíš takové nouzovky - když je budeš často používat, tak to bude časem vidět.

Vloženo

přidám zkušenost,mám fabii 1 kombi bez hagusů,řešil jsem jestli kouli nebo hagusy,vyhrála koule.Přítelkyně měla problémy dostat kolo na střechu,tak jsem koupil nosič kol na kouli a musím říct že bezva.Dobře se kola nandavají,při jízdě mi na každé straně vyčnívají asi tak 10 cm takže na ně i při jízdě vidím, a když jedeme s kolama pryč na delší dobu,sundám z koule i nosič a strčím do kufru.Dnes ty nosiče dělají i skládací,že to pak nezabere moc místa.A na dovolenou jsem řešil nedostatek místa v autě na všechny ty krámy,v půjčovně jsem si půjčil jak příčníky pod lem dveří tak i box 130x80 a naprosto super.Takže na dovolenou stan,spacáky atd,křesílka + stoleček,vařič,2 kola na kouli,box na střeše,rakousko chorvatsko a průměrná spotřeba 6.5 l.Pochopitelně že nejedu 130,držím to kolem 110 km.Jezdím takhle už 7 sezon a nemá to chybu.

Vloženo

přesně tak,proto záleží na tom,co a jak často chce vozit.Jestli ví ,že bude vozit věci spíše na střeše,tak určitě hagusy,jestli chce jen kola  a má kouli,přimlouval bych se za nosič na kouli.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...