Publikováno Březen 22, 201510 r Pánové kdo se chystá? Chtěl jsem jet minulý rok, ale přišla do termínu svatba v rodině
Červen 9, 201510 r Tak pár informací od pořadatele k programu: Pátek začátek cca ve 13:00 večerní party s ohňostrojem Sobota začátek cca v 10:00 od 11:00 hodnocení vozů během dne premiera bodykitu od Riegeru, tombola, program pro děti apod. cca v 19:00 vyhlášení večerní party Očekává se opět účast cca 500 aut.
Červen 10, 201510 r Lukason: No minulý rok bylo snad ještě později. MBDusan: Minulý rok to bylo tuším 20 euro.
Červen 10, 201510 r Autor Z webovek jsem snad vyčetl, že 25 euro. Kdo jste tam byl, co bylo v ceně vstupenky?
Červen 10, 201510 r Fakt jo ? to ani nevim, ale je to mozny zacinalo se uz stmivat, tak asi ano v cene vstupenky je: vstupenka a samolepka. Nic jineho necekej teda aspon tak to bylo minuly rok
Červen 22, 201510 r pres prahu budu projizdet, casove jeste nereknu jak to budu mit,..... melo by jet vice lidi a k ni bych se mel pripojit, ale zatim je to vsechno v otazce
Červen 22, 201510 r Z Prahy nebo přes Prahu nás pojede v pátek více. Dám vědět informace, až se domluvím s klukama...
Červen 23, 201510 r Takže pokud by chtěl jet někdo s námi, budeme mít sraz na benzínce OMV s McDonaldem na Jižní spojce směr Ruzyně (http://mapy.cz/s/j2hT). Pak jedeme směr Slaný, Chomutov a Pobershau.
Červenec 3, 201510 r Autor Co kdyby někdo dal nějaké fotky nebo odkaz na ně! Na skodatreffen jsem doposud nic nenašel
Červenec 5, 201510 r Něco málo ze srazu ŠkodaTreffen tady: vag-mag.cz/7-internationales-skoda-treffen-skodovacke-setkani-v-nemeckem-pobershau/
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.