Martin.. Vloženo 22. Březen 2015 Sdílet Vloženo 22. Březen 2015 Zdravím všechny.Mám na O2 na prahu odfouklý lak(takže pod ním rez) a spíše se přikláním rovnou k výměně v autorizovaném servisu. Mám docela obavu, když se šáhne do karoserie, aby to následné svařování a lakování vydrželo. Nerad bych to za pár let dělal znova. Máte s tím někdo zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 22. Březen 2015 Sdílet Vloženo 22. Březen 2015 klasická koroze pod lakem, záleží jak moc je to do hloubky, pak jedině vyměnit. Ale to je už zase řezání a vaření, tak ti nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 22. Březen 2015 Sdílet Vloženo 22. Březen 2015 urcite ho nemen je to nesmysl,ja si myslim ze tam pod tim ani koroze nebude a jestli jo tak uz je to opravovany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent007 Vloženo 22. Březen 2015 Sdílet Vloženo 22. Březen 2015 Je to divné. Ten origo vrapatý nástřik prahů bývá hrubší. Tady mi to připadá, že už si si tím někdo hrál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.. Vloženo 22. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2015 Jednou to už stříkaný bylo.Ale to mi to ještě neříkalo pane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent007 Vloženo 22. Březen 2015 Sdílet Vloženo 22. Březen 2015 No tak pak je to jasné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.. Vloženo 23. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 Mám obavu, když se to bude řezat a vařit, aby to za pár let zase nerezlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent007 Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 (editace) Všechno co jednou uřežeš a začneš vařit je v podstatě jen oddálení problému. Při vaření porušíš pozink vrstvu, pokud tam ještě nějaká je! Co s tím autem bylo v minulosti? Máme docela chabé informace od tebe abychom radili. Bylo to bourané, totálka nebo ťukanec, fotka by se šikla...proč to někdo stříkal? Buď se s tím naučíš žít anebo to prodej a kup něco v lepším stavu. Editováno: 23. Březen 2015, autor: agent007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.. Vloženo 23. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 Fotka je v první příspěvku.Bylo to jen ťuknuté jen na práh prý paleťákem, ale asi tomu při opravě moc nedali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent007 Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 (editace) Ťuknuté paleťákem je široký pojem. Hranice mezi ťuknutím a velkou deformaci prahu je u každého jiná. Já bych po nich žádal fotky. V Tvém případě je asi pouze jedna možnost investovat a dát to "zkušenému" karosářovi a pak lakošovi. Pokud není v jednom. Ale dělat to někde v garáži je o ničem. To musí být někdo kdo tomu rozumí a má praxi. Pak Ti může ušetřit peníze, práci a starosti do budoucna. Nechat to udělat třeba dráž, ale pořádně, aby si to nemusel co rok nebo dva řešit. Pokud do toho budeš valit každoročně peníze, tak proděláš. Nebál bych se ani dobrého autorizáku s dobrou pověstí. Těžko říct co pod tím je. Může být koroze, špatně chytnutý lak vlivem neodborně provedeného základu... Editováno: 23. Březen 2015, autor: agent007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.. Vloženo 23. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 Bohužel, nejsem schopen zjistit, jak moc velkou ránu to dostalo.Takhle mi to bylo řečeno. Přes autorizák to budu chtít řešit určitě.K autu se dostanu o víkendu, tak do toho zkusím dloubnout. Má někdo zkušenost s výměnou prahu(nebo čehokoliv jiného, co se musí svařovat) v autorizovaném servisu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 já bych to nechal být, dokud ten puchýř nepraskne, protože: 1) Buď je to nějaká chyba při lakování, tedy koroze je pouze zvrchu pod lakem - z vrchu dovnitř to hned tak neprorezne. Takhle to může vypadat i za 10 let. 2) Nebo to bylo rovnané navařenou elektrodou, nikdo ten práh zevnitř neošetřil a je to už prorezlé skrz - v tom případě už tomu stejně nepomůžeš. Na výměnu prahu je vždy času dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Pech Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 Sice je to konkrétně u tohoto kusu opravované, ale nedivte se, koroze není u takového "nedodělku" jakým je OCT II nic vyjímečného. Stačí vědět kam se podívat, projít 2-3 parkoviště a určitě si všimnete, že každá třetí je na některém místě karoserie načatá. Několik drobných konstrukčních vad udělá za ta léta svoje a majitelé pak musí rešit korozi jako u staré felicie. A aby mě nějaký rýpal neosočoval že auto muselo být po poškození opravované, upozorňuji že znám také auta, o které se jejich první majitelé náležitě starají a ty auta co? No reznou... Zlaté OCT1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sideA Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 ....hod tipy na tie miesta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 predni kapota zespodu jak je zlabek u okna,pate dvere ve spoji,prahy vevnitr od gum,pod hagusama,atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wejgll Vloženo 13. Duben 2015 Sdílet Vloženo 13. Duben 2015 Tohle mi nepřipadá na výměnu. nechal bych to vybrousit a stříknout. Oprava za max. 3000 a vydrží to na léta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 14. Duben 2015 Sdílet Vloženo 14. Duben 2015 nebo do příštího léta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.. Vloženo 14. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2015 Přesně, jak píše Weigll.Na výměnu to nebylo.Oprava v aut. servise Škoda za 2 935,- Kč. Na ty léta jsem zvědavý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.