zvonak Vloženo 21. Březen 2018 Sdílet Vloženo 21. Březen 2018 Jo,to bude mechatronika,mě to dělá taky.Byl jsem ve škodovce na diagnostice a řekli mi že se musí vyměnit mechatronika. Předběžná cena prý 46 tisíc za material+vyměna oleje v převodovce.Bez práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krispin Vloženo 11. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2019 Cau lidi chci se zeptat. Pri podrazovani mi auto dela zvuky "cvakani" dost hlucne spis je to bouchnuti. A kdyz stojim na brzde zaradim z D na N cvaknuti se ozve a k tomu pod autem DOST citim ze se tam neco hybe, formuje nebo steluje. Jakoby auto nevedelo co zaradit nebo co po nem chci. Pri D-N, N-D a R-D, D-R. Stojim na brzde a jakmile prehodim teprve je cvaknuti a pohyby pod autem. Je to mechatronika? On 11/7/2017 at 9:02 PM, Fimbo said: Zdarec,začala mi zlobit převodovka,asi 3x se mi stalo že mi z maxidotu zmizelo ukazatel rychlostniho stupne a jakoby vypadla rychlost..po chcipnuti a znovu nastartování vše ok..obcas to lehce cukne ale nic extra Vag mi vypsal tyto zavady: 17252-Tlak v prevodovce :Adaptace na doraz P0868- 001 horní mezní hodnota překročena- Sporadicka 19143-Nesmyslny průběh řazení převodovka P2711- 005- žádné nebo špatne základní nastaveni/přizpůsobení- sporadicka 18243-Tlakovy regulační ventil 5 (N217): zkrat na plus P1835- 000 ------- sporadicka Je to na výměnu mechatroniky?Nebo olej v prevodovce?Zajímalo by mě jestli se s tim uz někdo setkal a jak řešil opravu..dekuju za rady. On 11/7/2017 at 9:02 PM, Fimbo said: Zdarec,začala mi zlobit převodovka,asi 3x se mi stalo že mi z maxidotu zmizelo ukazatel rychlostniho stupne a jakoby vypadla rychlost..po chcipnuti a znovu nastartování vše ok..obcas to lehce cukne ale nic extra Vag mi vypsal tyto zavady: 17252-Tlak v prevodovce :Adaptace na doraz P0868- 001 horní mezní hodnota překročena- Sporadicka 19143-Nesmyslny průběh řazení převodovka P2711- 005- žádné nebo špatne základní nastaveni/přizpůsobení- sporadicka 18243-Tlakovy regulační ventil 5 (N217): zkrat na plus P1835- 000 ------- sporadicka Je to na výměnu mechatroniky?Nebo olej v prevodovce?Zajímalo by mě jestli se s tim uz někdo setkal a jak řešil opravu..dekuju za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.