Reesha Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 (editace) Koukal jsem do ETKY a verze s climatronicem by měla mít PTC (přídavný elektrický topný článek). O TSI se ví, že náběh topení je vcelku pomalý? Může někdo potvrdit, či vyvrátit zdali je PTC přítomno a u jakých motorizací? Poznat byto mělo jít tak, že cca 1-2 minuty po nastartování už fouká vlažný vzduch. Editováno: 6. Duben 2015, autor: Reeshanek 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 (editace) Je to jenom u TDI. Když projedeš celou konfiguraci a pak klikneš na Zobrazit kartu vozu, tisk, tak hledej "Elektrické přídavné topení". Editováno: 6. Duben 2015, autor: mp390 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 6. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Škoda mohli to dát všude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 6. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Jinak je to jak jsem našel v ETCE, pokud u TDI není climatronic, tak není ani přídavné topení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Díváš se špatně, najdi si zobrazení 819-010. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Kam koukáte? Já tady: http://ifinterface.com/page/page3.php?langid=1 Fabii III nevidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 6. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 (editace) U manuálu fakt není. Je tam poznámka, zé není k dispozici pro tento model. Není ani ve výpisu v konfigurátoru. Mp390: ETKU mám naistalovanou v PC, tu online nepouživám. Editováno: 6. Duben 2015, autor: Reeshanek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Kam koukáte? Já tady: http://ifinterface.com/page/page3.php?langid=1 Fabii III nevidím Ale je tam, teď jsem to zkoušel (viz obrázek). Já mám ovšem Etku v PC. Rozklikni "FAB Fabia" a pak modelový rok 2016. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 6. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Ale řádek hned pod tím, je poznámka, že není k dispozici pro tento model. Což v zobrazení s climatronikem není. Není ani ve výpisu výbavy v CC. Možná tu poznámku špatně chápu, kdyžtak se omlouvám za dezinformaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Jsou tam u topení přece dvě možnosti - s PTC a bez PTC, benzínové motory ho nemají, tak pro ně je ta varianta bez. U té bez PTC dokonce ještě nejsou ani čísla dílů. Na konfigurátor se nelze spolehnout, občas jsou tam chyby a Etka také není vždy to pravé ořechové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 6. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Ok díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel M Vloženo 29. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2018 Dovolím si vytáhnout trochu starší téma. Už jste někdo zkoušel dodělat PTC do auta s benzínovým motorem? Zajímalo by mě, co to všechno obnáší... Je na to v autě připravená kabeláž, spínací relé atd.? Box s výměníkem od vodního okruhu podle etky vypadá, že je stejný pro verzi s PTC i bez. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 29. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2018 Nejblíže tomu je asi @Petrzi, nevím zda to už dokončil. Ale kabeláž nebo cokoli jiného co by bylo v autě jen navíc tam téměř určitě nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrzi Vloženo 29. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2018 Benzin, nemá přípravu na nic, aspoň po Fl, u mě je to otázka dostat topné těleso do vyměňíku, což je dosti pracné musí se demontovat malý okruh a přidat k výměníku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dendooo Vloženo 5. Října Sdílet Vloženo 5. Října Už niekto má PTC namontované v TSI ? Mám F3 1.0 TSI MR2020 a chcel by som si PTC namontovať ešte kým niesu mrazy - pasuje PTC z F3 1.4 TDi od r.v. 2014 (diel č. 6R0963235 )? Je ich celkom dosť na diely tak PTC by zohnať nebol problém. Čo som našiel info tak všetko boli zástavby do Rapidov a neviem či majú tito autá totožné systémy kúrenia. Tu je napr. návod, no na Rapid (žial v ruštine) - https://www.drive2.ru/l/610335607117408622/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoubleG Vloženo 5. Října Sdílet Vloženo 5. Října Systém kúrenia bude rovnaký, pasovať to bude. Škoda že ovládanie PTC už musí byť bastlenie, keďže ECU na TSI nevie ovládať topný člen podľa teploty a CAN PTC sa do tejto platformy nikdy namontovali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.