jazzleba Vloženo 14. Duben 2015 Sdílet Vloženo 14. Duben 2015 Disponuje někdo informacemi o servisní akci ŠA 48L7 dle VIN k řídící jednotce posilovače? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 14. Duben 2015 Sdílet Vloženo 14. Duben 2015 Toto jsem objevil na anglickém fóru (překlad google): Servisní akce 48L7 / Řídicí jednotka posilovače řízeníVIN, které jsou postiženy jsou TMB___NH_E4006105 - 539898 (Citigo a Rapid) Technické zázemí: postižené vozy Rapid a Citigo - při startování motoru může dojít k nižšímu napětí a tím i selhání komunikace s posilovačem řízení u řídící jednotky (J500). To může způsobit těžké řízení. Porucha je indikována aktivovanou kontrolkou na přístrojové desce.Software pro řízení je aktualizováno na 3111 - 6R1 (/ 2) 909 144 R od 3103 (/ 4) 6R1 (/ 2) 909 144 M (/ P) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jazzleba Vloženo 15. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Miklis vyčerpávající, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Duben 2015 Sdílet Vloženo 28. Duben 2015 Tfuj, tak to do toho naštěstí nespadám, přišel bych o nakódované věci místo toho E mám D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sliver Vloženo 26. Červen 2015 Sdílet Vloženo 26. Červen 2015 Já tam spadnul. Když jsem byl měnit olej,tak mi to tam hned naprali. Žádnou změnu v síle ovládání jsem nepoznal ale po napíchnutí na VCDS 14.10 jsem přišel na to že mi tam " visí " nesmazatelná chyba ! Píše to něco jako nevěrohodná datová sada - viz příloha. Nevím jestli je to problém jen neaktuálních dat ve VCDS - nebo jestli něco zmršili při přepisu jednotky v servisu. Jinak žádná kontrolka nesvítí a vše je naprosto normální. Vlastně bez toho napíchnutí na diagnostiku bych ani nic nevěděl a teď mně to podvědomě pěkně prudí když vím že to nejde vymazat. CHYBA 44-J792.txt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.