Popopepa Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Zdravím mám velký dotaz zháním převodovku na Fabia I 1.4 16V 74kW , ale zatím jsem sehnal za slušné peníze jen z motoru 1.4 16V 55kW pasovala by tato převodovka? děkuji mnohokrát za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popopepa Vloženo 20. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Jo pasuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Šulák Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Jak víš , že pasuje?? Můj případ cca 2 roky zpět.. Musíš vědět kod motoru i převodovky.. Pokud máš převodovku EYW na motor AUB tak ti bude pasovat pouze ona jediná.. Po určitých úpravách ( doporučených p. Sixtou ) se dá použít i jiná.. Já použil převodovku FDL, kde jsem musel odřezat jedno žebro, abych tam napasoval starter... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popopepa Vloženo 20. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Jak víš , že pasuje?? Můj případ cca 2 roky zpět.. Musíš vědět kod motoru i převodovky.. Pokud máš převodovku EYW na motor AUB tak ti bude pasovat pouze ona jediná.. Po určitých úpravách ( doporučených p. Sixtou ) se dá použít i jiná.. Já použil převodovku FDL, kde jsem musel odřezat jedno žebro, abych tam napasoval starter... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popopepa Vloženo 20. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Je něco z toho kod převodovky? Asi ne že. :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Šulák Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Z toho nic není kod.. Kod je v mezižebrech lehounce vyražené..A v kufru pod kobercem u rezervy je vypsaný lístek, tam je taky kod.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popopepa Vloženo 20. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Z toho nic není kod.. Kod je v mezižebrech lehounce vyražené..A v kufru pod kobercem u rezervy je vypsaný lístek, tam je taky kod.. Díky moc mrknu pak k rezervě motor je to AUB tak první budu hledat ten kod EYW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Šulák Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Jo jinak sorry za překlep : Já měnil EYW za FCV ( mechanická úprava ), FDL je německá výroba stejně jako EYW, ta by měla být stejná.. vyrobeno v zahraničí-EYW, FDL vyrobeno v čr-FCV, FVS,GDM,GDG,GRY,GRQ,GSB,HZK,JFZ,JGN,JGR,JHM čr a zahraničí nelze bez mechanické upravy kombinovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popopepa Vloženo 21. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 na štitku jsem našel EYW tak zkusim pohledat tuto. Nechci nic mechanicky upravovat diky za rady. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Šulák Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 EYW nebo FDL.. Ty dvě budou v pohodě pasovat.. Zbytek je s úpravou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romiiken Vloženo 24. Duben 2019 Sdílet Vloženo 24. Duben 2019 Bohuzial co si napisal nieje pravda. Nechcem otvarat stary topic, ale dezinformacie len robia problemy ludom, ktori hladaju spolahlivu odpoved. EYW sa robila do 09/2000 ma ine uchytenie ako FDL, ktora sa robila od 10/2000. Nezalezi na povode krajiny prevodovky, ale na roku vyroby. Kto ma auto s FDL tak moze kombinovat hociktoru novsiu prevodovku. Ak ma niekto EYW alebo EYX (1.4 16V 55 kw) a teda prevodovku do 09/2000 tak tam je ine uchytenie a starter nebude pasovat. Vid nazornu ukazku: FDL: EYW: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sekyrapada Vloženo 9. Červen 2019 Sdílet Vloženo 9. Červen 2019 ahoj ja jsem měnil taky takhle převodovku mám 1,4 74 kw. A převodovku jsem tam narval z 55kw bez problému můj kod motoru AUB kod převodovky AUA. žádné mech úpravy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek3214 Vloženo 2. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2019 Ahoj mám převodovku fcv za kterou to jde vyměnit motor 1.4 16v 74kw díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.