filippatrik Vloženo 8. Říjen 2016 Autor Vloženo 8. Říjen 2016 Je to dojíždění zimních z rapidu od taty a nemam video měl sem jenom mladou a ta stíhala tak tak fotit...až budu dojíždět další zkusim videjko ale řeknu vám na rovinu bylo to delo ještě teď smrdí gumy v autě a práh byl jak posypaný gumou Citovat
Malta Vloženo 9. Říjen 2016 Vloženo 9. Říjen 2016 brutus to muselo být smradu ako v gumárnách v Púchove Citovat
Pawouk Vloženo 9. Říjen 2016 Vloženo 9. Říjen 2016 To bys mohl předvádět na srazech, taková třešnička na závěr. Citovat
filippatrik Vloženo 9. Říjen 2016 Autor Vloženo 9. Říjen 2016 Malta: smradu bylo jeste ted to v autě smrdí jak v gumarnach Pavouk: chce to dvě ko gumy na diskách a není problém. Citovat
MilanHos Vloženo 9. Říjen 2016 Vloženo 9. Říjen 2016 A předem ošetřit prahy přípravkem na odstranění asfaltu nebo tak něco Citovat
filippatrik Vloženo 9. Říjen 2016 Autor Vloženo 9. Říjen 2016 Též sem si říkal ze to bude maras ale řeknu ti jen na sucho sem rukou přejel po těch kuličkách co se udělaly na prahach a nemám už tam nic všechno krásné odpadlo Citovat
filippatrik Vloženo 12. Listopad 2016 Autor Vloženo 12. Listopad 2016 Takže máme po garančce 44 710km bylo přesně. Servis: výměna brzdové kapaliny, olej+filtr, kontrola brzd, čištění a kontrola rozvodů + přeměření řetězu Opravy: dotáhnutí loketní opěrky, oprava hlavové opěrky spolujezdce, oprava řidičovy sedačky (sedák) Stav zimních pneu předky +5,0mm , zadky +6,5mm Barum Polaris 3 Jinak dodám i nějaké foto. Citovat
miklisek Vloženo 12. Listopad 2016 Vloženo 12. Listopad 2016 Sedačku ti opravovali na záruku? A proč? Citovat
filippatrik Vloženo 12. Listopad 2016 Autor Vloženo 12. Listopad 2016 Ano všechny ty opravy probíhali formou záruky a to... Řidičova sedačka při určitém pohybu sem slyšel ze sedáku zvuk pružin, takže mi tam dali nějakou výstuhu a něco vyplnili mezi pružinami. Ono je hlavní, že to nedělá už. Hlavová opěrka spolujezdce to je oříšek to řeším od koupi auta no tentokrát vyměnili komplet vodítka, dali mi dokonce nějaké zesílené, trošku upravili upevnění vodítek. Opět jak říkám momentálně to neděla což je skvělé , ale ta opěrka se vždycky projevila po delší době. Citovat
filippatrik Vloženo 18. Listopad 2016 Autor Vloženo 18. Listopad 2016 Tak sem začátkem týden na bazoši našel inzerát na to rádio co sháním, prý je má objednané tak uvidíme budu mu přes týden volat. Snad přijdou dřívější vánoce. Citovat
filippatrik Vloženo 19. Listopad 2016 Autor Vloženo 19. Listopad 2016 Zatím nemám koupené ale pojedu snad do 14 dní pro toto https://elektro.bazos.cz/inzerat/67497071/7-2DIN-autoradio-SkodaVW-nahrada-za-original-ZARUKA.php už sem mu volal, čeká až mu to příjde, bude to i s montaží tak sem natěšený jak malý kačer, hlavně sem zvědavý na funkčnost. Citovat
Malta Vloženo 19. Listopad 2016 Vloženo 19. Listopad 2016 tak na to jsem taky zvědavý, pak poreferuj Citovat
filippatrik Vloženo 20. Listopad 2016 Autor Vloženo 20. Listopad 2016 Určitě udlam recenzi neboj. Právě taky nemám od nikoho žádné informace bo to v okolí nikdo nemá. Tak uvidíme v celku se na to těším už je to nějaká doba co sem si udělal takovou radost. Citovat
filippatrik Vloženo 20. Listopad 2016 Autor Vloženo 20. Listopad 2016 Páru fotek z poslední doby. Neco z umývání, že stěhování a nějaký ten km. 3 Citovat
TOMUS Vloženo 20. Listopad 2016 Vloženo 20. Listopad 2016 (editace) Patrik máš stejnou dodavku jako Ondra 16V Editováno: 20. Listopad 2016, autor: TOMUS Citovat
Malta Vloženo 20. Listopad 2016 Vloženo 20. Listopad 2016 já bych ani neřekl stejnou dodávku, ale spotřebu 1 Citovat
filippatrik Vloženo 20. Listopad 2016 Autor Vloženo 20. Listopad 2016 Spotřeba byla taková ze já zrovna vyjel z domu jak to skočilo. Jinak.dloujodobiu.mam teď 5.6 l/100km :-P Citovat
TOMUS Vloženo 20. Listopad 2016 Vloženo 20. Listopad 2016 37 minut temu, Malta napisał: já bych ani neřekl stejnou dodávku, ale spotřebu Ne Ondra ma něco menši kolem 10, 11L na stovku Citovat
filippatrik Vloženo 21. Listopad 2016 Autor Vloženo 21. Listopad 2016 i vy opičáci, víte co Ondra je ještě štěně Jinak sem mluvil dneska s prodejcem tak rádio bude buď na konci týdne nebo začátkem příštího, no hlavně aby už bylo 1 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.