abusklibi Vloženo 5. Duben 2016 Sdílet Vloženo 5. Duben 2016 Ajo, už to vidím v podpisu, přehlédl jsem. Tak mohlo by to někoho zajímat, ale mělo by to být ve správné sekci podle modelu, příp. v nějaké obecné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 5. Duben 2016 Sdílet Vloženo 5. Duben 2016 18" bych klidne bral. A zapisou ti je bez problemu kdyz na ne budes mit typovy list Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LEdit Vloženo 5. Duben 2016 Sdílet Vloženo 5. Duben 2016 Na TP to nejezdi:-) ... Ja si 18ky pucil od kamose a dal na Toledo s 225/35 pneu, Vam rikaaam, ani jsem nevyjel ze vrat a cejtil jsem prach na kolech :-). Jako brutus vzhled, ale auto jen na vystavu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 1. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2021 Uvažuji u Rapidu o podložkách pod přední kola, aby se vyrovnala disproporce rozchodu mezi předními a zadními koly. Rapid má rozchod P/Z - 1463/1500mm, tzn. rozdíl 18,5mm na každou stranu. Dle foto zde mi připadá už těch 15mm moc. Uvažuji o tl. podložek 10mm. Chtěl bych mít vše legální a se zápisem do TP, např. tyto podložky: https://shellers.cz/rozsirovaci-podlozky/rozsirovaci-podlozky-scc-10224-10mm-5-1005-112-571-mm/ Neřešil už někdo něco podobného? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.