Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravim,mam fabii 1.4 mpi r.v.2001 nesviti mi kontrolky na budikach a nevim jestli se daji vymenit zarovky nebo jak to tam je delany. Prestala mi svitit kontrolka motoru,ostrikovacu,dekuju za rady

Vloženo

No jsou tam ledky! A jakou myslíš kontrolku motoru? To ti nesvítí při zapnutí klíčku do polohy 1? Na čidle nádržky ostřikovačů může být jen zoxidovaný konektor. Nehledal bych chybu hned v led. budíkách.Je to hodně málo pravděpodobné,že by odešly.

Vloženo

Myslim tu kontrolku motoru jak je ukazatel rychlosti,je tam i abs,brzdy.Nesviti mi jeste otevreni kufru a dveri jinak vsechny ostatni funguji. Tak kontrolka motoru se nerozsviti ani po otoceni klicku,ma signalizovat zavadu motoru nebo v elektrice

Vloženo

Auto mam dva mesice a nevim jestli pred tim svitili,pojistky jsem zkontroloval a jsou dobry,nevim kde mam hledat zavadu kdyz se mi vubec nerozsviti kontrolka poruchy motoru,kdyby se pak neco stalo tak by se mi ta kontrolka nerozsviti a ja pak nevim jestli s autem neco je,ta kontrolka mitoru ma zhasnout po nekolika sekundach a pak nastartovat,ale me se vubec nerozsviti,nevim kde uz hledat

Vloženo

Napichni to na Vag jestli to nepíše nějaké závady. Popřípadě vyšroubuj budíky jsou to dva šroubky  a mrkni jestli jsou dobře v budíkách zatlačeny svorkovnice. Konkrétně ta zelená. Jestli jse v tom někdo nehrabal a nezajistil.

Vloženo

možná Tě zklamu, ale ty kontrolky nemusí být vůbec funkční z výroby, verze klasik neměla kontrolu dveří/kufru ani kapaliny ostřikovačů (spodní řada kontrolek v prostředním poli), i když na té folii jsou ty kontrolky vidět, ty LEDky tam ani nejsou.

Vloženo

Ja mam verzi comfort,nevim jestli maji svitit,akorad si myslim ze ta kontrolka poruchy motoru urcite ma byt funkcni. Budiky jsem vyndal a kabelaz je dobre nandana a ten zelenej je i zacvaklej

Vloženo (editace)

tak aspon vim,ze ty kontrolky nemaji svitit.Tet bych potreboval vyresit tu kontrolku motoru co ma svitit proc nesviti,ale nevim kde hledat

Editováno: , autor: Pawouk
Upravil jsem název tématu.
Vloženo

To máš pravdu misumi,ale je možné,že se někdo pohrál z budíkama,že se mu nerozsvítí. Stačí odpájet ledku. Radil jsem mu už dřív,nech mrkne Vagem,jestli není někde zapsaná chyba. Motor,přístrojovka.

• o 10 měsíců později...
Vloženo

Zdravím měl bych dotaz na Fabii 1.9SDI  ohledně budíků nesvítí mi kontrolka motoru po zapnutí klíčku a kontrolka airbagu svítí jen velice slabě přes den to nejde vidět ale večer jde vidět že po zapnutí klíčku svítí a pak zhasne. Neví někdo kde by mohl být problém?Díky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...