Fanouš Ch Vloženo 14. Července Vloženo 14. Července Ahoj. A co dělá? Tam asi jsou ledky ne? Akorát ti možná svítí žlutě (teplá bílá 4300lm). Citovat
Leonekkk Vloženo 14. Července Vloženo 14. Července Když nemají can bus tak ti bude ukazovat chyby ve dveřích.měl jsem předtím can bus žarovky a dělalo mi to problém. Citovat
Fanouš Ch Vloženo 14. Července Vloženo 14. Července Ja si vždy myslel, že chyby ukazují jen zarovky, které mají nějaký např. bezpečnostní význam. Ale že to hlásí i dveře? Tomu se mi nechce věřit. Když jsem měl superba 2 a daval LED to stropu, tak to nic nehlasilo. Mám Superb 3 2018 a daval jsem LED na víko kufru, protože cele auto je LED jen kufr ne. Samozřejmě to zadnou chybu nehlásí. Tak mi to prijde jako ptákovina. Citovat
Fanouš Ch Vloženo 15. Července Vloženo 15. Července Osvětlení dveří/interiéru Světýlka v interiéru vozu, včetně osvětlení hran dveří (často tzv. odrazky/varovné světýlko ve dveřích), většina vozů Škoda nehlídá systémem kontroly prasklých žárovek. Tyto méně významné žárovky nebývají propojeny s kontrolním systémem a jejich výměna je většinou na uživateli – vozidlo na jejich selhání neupozorňuje hláškou na přístrojovce... Jsem psal, že je to blbost. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.