Fanouš Ch Vloženo Pondělí v 17:14 Vloženo Pondělí v 17:14 Ahoj. A co dělá? Tam asi jsou ledky ne? Akorát ti možná svítí žlutě (teplá bílá 4300lm). Citovat
Leonekkk Vloženo Pondělí v 17:31 Vloženo Pondělí v 17:31 Když nemají can bus tak ti bude ukazovat chyby ve dveřích.měl jsem předtím can bus žarovky a dělalo mi to problém. Citovat
Fanouš Ch Vloženo Pondělí v 17:35 Vloženo Pondělí v 17:35 Ja si vždy myslel, že chyby ukazují jen zarovky, které mají nějaký např. bezpečnostní význam. Ale že to hlásí i dveře? Tomu se mi nechce věřit. Když jsem měl superba 2 a daval LED to stropu, tak to nic nehlasilo. Mám Superb 3 2018 a daval jsem LED na víko kufru, protože cele auto je LED jen kufr ne. Samozřejmě to zadnou chybu nehlásí. Tak mi to prijde jako ptákovina. Citovat
Fanouš Ch Vloženo včera v 06:24 Vloženo včera v 06:24 Osvětlení dveří/interiéru Světýlka v interiéru vozu, včetně osvětlení hran dveří (často tzv. odrazky/varovné světýlko ve dveřích), většina vozů Škoda nehlídá systémem kontroly prasklých žárovek. Tyto méně významné žárovky nebývají propojeny s kontrolním systémem a jejich výměna je většinou na uživateli – vozidlo na jejich selhání neupozorňuje hláškou na přístrojovce... Jsem psal, že je to blbost. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.