Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Prepinač to má a aj funguje... ak by to vedel niekto urobit aj s inými vecami napr. čítanie značiek a pod. bol by som veľmi rád... 

15397761513922088909289.jpg

1539776196486283199943.jpg

Upraveno od Maroš Vajzer

Zaskrtni volbu priklopeni pri parkovani a budu sa automaticky sklapat po uzamknuti.

Nefunguje to... vyskúšal som všetky možné kombinácie...

před 4 hodinami, ferda25 napsal:

A přepínač zrcátek s polohou pro sklopení to má?? Sklopí se to v ní?? Pokud ano, tak nejsnazší cesta je servis a "konfigurace jednotky" 09 v rámci "zvláštních funkcí" ODISu....

Dá sa dohodnúť k Tebe na kodovanie? 30.10.pojdem zo Švajčiarska smerom na Slovensko, tak by som prešiel cez Čechy a cez Strakonice.

Máš sz.

Este jedna moznost je....zaskrtni volbu priklopenie pri parkovani a prepinac prepni na polohu 0,alebo cokolvek ine,okrem polohy na sklapanie a urcite sa pri uzamknuti sklopia.

Aj ked nechas prepinac na sklapani, tak sa zrkadla zaklopia. Ak vsetko funguje ako ma.

Takže predsa to funguje. Patrik1971 mal pravdu. Ak je prepinac v polohe sklopenia, tak sa nesklopia pri uzamknutí. Samozrejme treba mať v nastaveniach nastavené v slovenskom jazyku "sklopenie pri uzamknutí" a v češtine "přiklopení při parkování". A tu vznikol môj prekladatelsky omyl, kde som si myslel, že přiklopení při parkování znamená sklopenie pri parkovacom manévri aby som si ich neodrel. 

No vidis,nemas to pokazene:)

• 2 týdny později...

Pokud byste si někdo chtěl hrát s nastavením sklápění zrcátek, např. aby se zrcátka odklopila až po nastartování motoru (což jsem já osobně chtěl, aby se zrcátka neodklápěla jen při otevření dveří, např. když člověk jen pro něco do auta jde... ) - jednotka 09, sec. kód 31347 (popř. 20103) - Adaptace - Spiegelverstellung ---> signalisierung_Spiegelanklappung dát Not activated.

Jsou tam i další možnosti nastavení, tak si pohrajte.

Na MR2017 s OBD11 bez problémů nastaveno.

Neviem či to niekto skúšal alebo to niekto v novších modeloch už ma....ale da sa dokodovat nejako alebo prehrať soft aby mi podporovalo radio "performance monitor" ako maju modely od VW a dokonca aj Superby Sportline?

2017-Skoda-Superb-Sportline-37.webp

Upraveno od stenly

Ferda25 me tam prihral podobny mod ale ofroud tak treba bude umet aj toto

20181028_185413.jpg

Nejde to, u mého L&K 2016 i u Ferdy bez šance, jen už nevím proč. Pouze Offroad

Upraveno od Shaarky

Tak som zistil že to maju iba sportline Sup.... 

Bolo by fajn kebyže sa to dalo nejak flešnut aby to bolo dostupné aj v klasickej verzii .... offroad by som nevyužil nijak 

Shaarky dakujem odklopenie spätnych zrkadiel az po nastartovani funguje.Super dik 

Mne dany postup fungoval tak, ze se zrcatka odklopila a hned zase prilopila zpet.

S VCDS tento stav občas zůstává i po vrácení původní hodnoty.

Upraveno od ferda25

To se nestalo.

Jde dokódovat uzavření oken a šíbru při dešti u zamčeného auta? U dvojkového superba to šlo nastavit přímo v menu, tady to asi "z bezpečnostních důvodů" možné není... Ptal jsem se na to už v roce 2016, ale tehdy nikdo nereagoval, tak jsem to pustil z hlavy.

Podle Ferdy to neumí ty nové jednotky, co tam máme (RHSL nebo tak nějak) :-(

To je škoda, byla to docela užitečná funkce, v minulosti mě to i párkrát zachránilo. U OIII to snad možné je.

Taky bych  tam chtel ten dojezd oken pri desti u octav. II to bylo tady ne ...mam superba 4/2016

před 26 minutami, Lubos_PM napsal:

To je škoda, byla to docela užitečná funkce, v minulosti mě to i párkrát zachránilo. U OIII to snad možné je.

Bylo, tuším od MR2015 nebo kýho šlaka už to nejde.

A kdyby sa ta jednotka vymenila ? Co by to vyslo ? Nebo jelo by to z jednotku z dvojkove octavie kdybych ju sehnal ?

Musí se vyměnit dešťový senzor. To je celé, jsou verze z nových aut, které tuto funkci rovněž mají.

Tady se o něco snaží přátelé z Německa, ale úplně bych mu nevěřil s vhodností tohoto senzoru pro Superba3 nebo Octávii3:

http://octavia-rs.com/index.php/thread/25814-juergen-s-neuer-moon-white-rs-fl/?pageNo=8

RegenschlieĂźen Octavia 5E MJ2018-min.pdf

Upraveno od ferda25

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.