Martin Bednář Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 Dost dobře nechápu k čemu vlastně je tlačítko otevírání kufru vedle řadící páky? Při jízdě je sice blokované, ale při zastavení (např. na světlech) je funkční i když jsou centrálně zámky blokovány. Takže když to někdo omylem zmáčkne (třeba na těch světlech na křižovatce), tak se otevře kufr. A to pak honem ven a kufr zavřít.... Kdyby to to tlačítko umělo i zavřít, tak by mi to pak dávalo větší smysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 manželka o to zavadila při malé rychlosti a kufr se otevřel tak na 20 cm, tak jsem šel ven zmáčknout čudlík... dálkový ovladač jsem nezkoušel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuperbIII Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 Ano, právě proto by to chtělo dokódovat. Ferdo? Jinak virtuální pedál jsem dneska zkoušel na prodejně, funguje skvěle, i když by se samozřejmě taky hodilo, kdyby to tím šlo i zavřít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 Homy: dalkovym ovladacem to zevnitr nezavres. Chce to fakt vystoupit a jit k tomu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 manželka o to zavadila při malé rychlosti a kufr se otevřel tak na 20 cm, tak jsem šel ven zmáčknout čudlík... dálkový ovladač jsem nezkoušel Co to je za systém, že se to může otevřít i při nějaké malé rychlosti. Při jakémkoliv pohybu vozidla přece nikdo kufr nebude otevírat. Podle mně je to špatně navržené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuperbIII Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 Manuál píše, že se tlačítko na kufru deaktivuje při rychlosti větší než 5 km/h. U tlačítka vedle řadící páky bych hádal, že to bude stejně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 Tak to je skutečně velmi sofistikovaný systém.Takže konstruktéři předpokládali, že může nastat situace, že kufr bude potřebné otevřít pod touto rychlostí? Deaktivace tlačítka vedle řadící páky bude asi z hlediska bezpečnosti potřebné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Tak jsem zkoušel o víkendu virtuální pedál (otvírání kufru), vůbec to nefunguje, podařilo se mi to jednou. Zatím sbírám podněty (už mám dva) a pak to hodím na servis, ať si s tím vyhrají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 (editace) tak to si na tom stejně jako náš firemní, nakonec se auto vrátilo pro 4 závady. Opravili to až na 3 pokus Editováno: 2. Listopad 2015, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robschneider.jr Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Fungovat to ma pouze kdyz je auto zamcene ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 21. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2015 Po návratu ze servisu to funguje o dost lépe, každopádně kdybych to finančně řešil, tak za to peníze nedám. Problém s elektrickou sedackou a paměti auto OPAT na první pokus nevyresil a ze ja jim pokoj nedám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kraso Vloženo 26. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2015 Taky mi vadi, ze nemuzu zavrit kufr z pozice ridice - jak uz tu bylo receno, tak tlacitkem vedle radici paky to nejde a klic snima pouze kdyz stojim venku a nejdal u zadni dveri od kufru. Takze kdyz nekoho vezu a daval si veci do kufru, tak mu ho sice muzu otevrit, ale bud dotycnemu musim rict, aby nezapomnel kufr zavrit (cemuz se dotycny uprimne zasmeje, kdyz muzu otevrit kufr z auta, ale uz ho nemuzu zavrit) a nebo vystoupit a popojit k zadnim dverim a kufr zavrit pres klicek. Nahodou nezkousel to nekdo davat nekam neoficialne na preprogramovani, aby tim tlacitkem slo kufr i zavrit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2015 jj jde to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kraso Vloženo 26. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2015 Diky, poptam se na to v servisech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Listopad 2015 (editace) ono to jde i ale tady nechápu proč to už škodovky neumějí z výroby, asi až zase další generace a bude to evoluční.... Editováno: 27. Listopad 2015, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 27. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2015 poradíš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 6. Únor 2016 Sdílet Vloženo 6. Únor 2016 Další, dle mého, ne zcela domyšlená záležitost kolem elektrického otevírání kufru pomocí dálkového ovládání: Zavřít lze jen pokud je klíč max. 2 m od auta, otevřít ho mohu ale ze vzdálenosti až 30 metrů. Už se mi stalo, že jsem nevědomky otevřel kufr při odcházení od auta (zřejmě v kapse došlo ke zmáčknutí tlačítka). Ještě, že jsem se ohlédl... Na polském fóru jsem zaregistroval případ, že nějaký facet měl takhle otevřený kufr celou noc...otevřel si ho nevědomky z bytu. Otázka na Ferdu: Šlo by nastavit citlivost na otevírání stejně jako na zavírání tzn. max dva metry? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 6. Únor 2016 Sdílet Vloženo 6. Únor 2016 Souhlas, taky se mi to už stalo, že jsem si otevřel nevědomky kufr ze druhého patra a kvůli zavření jsem musel dolů. Další možností je např. automatické zavření po nějaké době nebo naopak nastavení zavírání na stejnou dálku jako otevírání, ale to neřeší variantu, že to otevře někdo na dálku omylem a nebude o tom vědět. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 6. Únor 2016 Sdílet Vloženo 6. Únor 2016 Je fakt, ze jak se auto samo zamkne po nechtenem odemceni, tak by se mohl sam zavrit a zamknout kufr. Stejne tak když to mohu otevrit z druheho patra, tak by bylo fajn to z toho sameho mista i zavrit. A pak bych ještě uvítal, aby pri jizde a následném zastaveni bylo (pri zamcenem vozidle) deaktivovane tlacitko kufru u řadící paky. Takhle jsem zastavil na krizovatce, holka ho nechtene zmackla a sup, vrata byla nahore :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kraso Vloženo 6. Únor 2016 Sdílet Vloženo 6. Únor 2016 Souhlasim se vsemi body, kufr neni uplne idealne doreseny - za me nastavit stejnou vzdalenost pro otevirani i zavirani klicem na 30m, deaktivace tlacitka pri zamcenem voze a hlavne moznost tlacitkem v aute kufr i zavrit a ne jenom otevrit (pri odemcenem vozidle) a byl bych naprosto spokojeny, 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 6. Únor 2016 Sdílet Vloženo 6. Únor 2016 Jinak myslím, ze tohle vsechno umi Ferda25 vyresit :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kraso Vloženo 6. Únor 2016 Sdílet Vloženo 6. Únor 2016 Pokud je to pravda a ty zmeny neporusi zaruku, tak bych do toho sel bez vahani - staci mi rict, kam mam dojet a kolik si pripravit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 6. Únor 2016 Sdílet Vloženo 6. Únor 2016 Ferda je ze Strakonic. Napis mu SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 6. Únor 2016 Sdílet Vloženo 6. Únor 2016 Ale napište to i sem, taky by mě to zajímalo :-) Klidně podle Martinovy varianty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardaptak Vloženo 21. Březen 2016 Sdílet Vloženo 21. Březen 2016 http://auto.idnes.cz/bezklickove-odemykani-keyless-dzo-/automoto.aspx?c=A160321_165215_automoto_fdv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.