Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

anatena je pod naraznikom,jedna je pevna ako tyc,druha vypada ako kabel a pouchytavana na viac miestach.

Dakujem, uz to funguje. nakoniec stacilo dat dole naraznik, kazdy konketor odpojit, vyfukat, nastriekat konakt sprejom a ide to. chyba zmizla a virutualny pedal funguje.

• 1 měsíc později...

Ahojte, dnes som zistil, ze mi asi prestal fungovat virtual pedal. Odkedy mam auto (asi 6 mesiacov), nepouzival som ho, len som ho raz vyskusal a isiel.

Neviem si teraz spomenut, kde priblizne je umiestneny senzor? Vie mi niekto poslat fotku zadnej strany auta a nejak tam dokreslit kde mam davat nohu? Nepamatam si uz ani ci mam nohou hybat dopredu/dozadu alebo zlava/doprava atd. :)

Vdaka

Kopni ako do lopty v strede zadneho naraznika

Pripadne si skontroluj, ci si ho nedeaktivoval v nastaveniach auta.

Někteří ještě taky zapomínají, že je nutné mít v kapse klíče od auta i když je auto zrovna odemknuté. Při zamknutém voze to je jasné. 

Nebo tam mohl nastat problém, jako už někdo tuším zde na fóru popisoval, že mu zkorodovali konektory jednotky virtuálního pedálu a "přestal" fungovat.

Otestovane dnes 3x v priebehu dna, funguje bez problemov. Nechapem 😊

tak to je idealni stav :) ono .. mi to zezacatku taky "nefungovalo" ... clovek se toho pak prestane bat, kopne presne tak, jak se pise vyse a .. jde to pokazde ..  a hodi se to :)

• 4 měsíce později...

Zdravim Vas ludia mam mensi problem. Nefunguje mi otvaranie kufra podkopnutim nohou. Pred zimou to fungovalo a teraz to nereaguje. Aj som sa snazil umyt auto zospodu ale nerusim kde moze byt ten senzor pod naraznikom. Neviete mi poradit ako to spojazdnit alebo kde je senzor? Dakujem. Uz som cekoval cely googl a nenasiel som nic podstatne

Pozri do infotainmentu, ci nemas deaktivovany virtualny pedal. Vola sa to "Easy open".

Ak je aktivovany a napriek tomu nejde, tak -> servis.

Můžou byt konektror zhnilý

Anténa je na difuzoru a u toho je hnedka konektor tak bych tam začal kontrolou, jinak je tu založené téma na tuhle věc

40CE738C-84E1-426E-B263-FB60E790BCAF.jpeg

před 2 hodinami, deto napsal:

Pozri do infotainmentu, ci nemas deaktivovany virtualny pedal. Vola sa to "Easy open".

Ak je aktivovany a napriek tomu nejde, tak -> servis.

Mam to aktivovane

V 26. 2. 2022 na 14:22, Ondroo napsal:

Zdravim Vas ludia mam mensi problem. Nefunguje mi otvaranie kufra podkopnutim nohou. Pred zimou to fungovalo a teraz to nereaguje. Aj som sa snazil umyt auto zospodu ale nerusim kde moze byt ten senzor pod naraznikom. Neviete mi poradit ako to spojazdnit alebo kde je senzor? Dakujem. Uz som cekoval cely googl a nenasiel som nic podstatne

Tym umytim si to este zhorsil,hlavne ak si nastriekal vodu tam,kam netreba.Pomoze uz iba vymena.Mne vtedy menili tu riadiacu jednotku aj s kabelazou.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.