Bildasek09 Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 Zdravím všechny, Má tady někdo info nebo zkušenost jestli jde dodělat volant s pádly na řazení do OIII která nemá pádla z výroby? Jestli je to jen o koupení volant + (jiná jednotka třeba) a kodovani nebo je to větší a náročnější zásah? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radim1234 Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 (editace) Bych řekl, že ferda zvládne nejen pádla ale i vesla a jediný předpoklad je, aby Tvůj parník měl DSG....otázkou je proč, ale s tím Tě nijak nechci otravovat a nějaký prachy to asi stát bude....tak ať Ti to vyjde. Editováno: 1. Květen 2015, autor: radim1234 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 Pokud máš mf volant tak jen koupíš volant s pádly pro O3 a posadíš místo současného a vše bude fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radim1234 Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 no neříkal jsem to, předsedo :-) ....aj ta vesla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Claw Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 Volant s pádly mám, motor 2,0 TDi. Dle mého názoru je to sice hezký, elegantní, ale zbytečný. Jediná výhoda je, pokud dojíždíš na křižovatku, do zatáčky v klidu na šestku, a potřebuješ hned zrychlit, tak si podřadíš ručně včas a nemusíš čekat, než to tam automat poskládá třeba ze 6 na 3, což chvilku trvá. Manuální řazení pádly mi bavilo chvilku, nyní bych to asi už jako příplatkovou výbavu nezvolil. Ale zvaž to, třeba je můj postřeh špatný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 Taky jsem ted zvazoval padla k nove oktavii. Nakonec jsem rekl ne. Ad 1 by mi asi prekazeli pro drzeni volantu, jelikoz ho drzim v miste raminka. Ad 2 porizuji DSG abych se vastne nemusel razenim zabyvat. Ad3 nikdy nedrzim volat obouma rukama - jen levou rukou, Ad 4 no a kdyz uz si budu chtit radit, tak si rad pripomenu jak mne paka simra do dlane. Takze za mne padla zbytecnost. Smysl maji pokud si chce clovek tak nejak zavodne vyblbnout, DSG pro mne znamena nezaobirat se myslenkama na razeni .)))) Padlo by se mi libilo jen kdyby bylo pouze jedno, na leve strane volantu a melo by +/- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gumofka Vloženo 2. Květen 2015 Sdílet Vloženo 2. Květen 2015 Já pádla používám hlavně pro podřazování, když chci brzdit motorem a DSG to neumí pochopit. Na předjíždění a rychlé podřazení používám zatáhnutí za páku směrem do zadu, tím se přepne režim na Sport, stejným pohybem to zase přepnu do normálu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bildasek09 Vloženo 3. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 Pokud máš mf volant tak jen koupíš volant s pádly pro O3 a posadíš místo současného a vše bude fungovat. To jsem nečekal až tak jednoduché, má MF volant a DSG samozřejmě taky, takže jen vyměnit kus za kus a hotovo, to je fajn, kdyby takhle lehce šlo dodělat kessy (((( Díky za radu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j57 Vloženo 28. Duben 2017 Sdílet Vloženo 28. Duben 2017 Řešili jste někdo dodatečnou výměnu volantu ve Scoutu na sportovní verzi s páčkami řazení převodovky DSG? Z výroby to nelze, ale je tam nějaký důvod, proč by to nemělo jít dodatečně v servisu (objednat nový volant a vyměnit)? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanWRC Vloženo 25. Červen 2017 Sdílet Vloženo 25. Červen 2017 Také mě to zajímá. Namontovat jsem volant z Oct RS s pádly, ale jak rozchodit aby pádla fungovala??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonox.cz Vloženo 19. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2017 Omlouvám se, ale nenašel jsem uspokojivou odpověď na téma dodatečné motáže pádel pod volant. Zajímá mne, jestli to jde a jestli je tu někdo, kdo by to udělal. Jedná se o Octavii III 2.0 TDI DSG LK 4x4 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2017 Téma zde již je, takže jsem je sloučil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osiris10 Vloženo 29. Červen 2018 Sdílet Vloženo 29. Červen 2018 Zdravím, Mám Octaviu III 1/2014 a chcel by som vymeniť volant za volant s pádlami.https://www.obautodily.cz/triramenny-kozeny-volant-skoda-seriznuty-s-multifunkci-razeni-dsg-original-seda-alcantara-10353cz2598/ V servise mi ale povedali, že je to volant na model od 2015, nedoporučujú mi to. Myslíte že bude fungovať bez problémov? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Ulipek Vloženo 29. Červen 2018 Sdílet Vloženo 29. Červen 2018 Máš i teď multifunkci? pokud ano, přehodíš jen tlačítka a bude ti to fungovat jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osiris10 Vloženo 29. Červen 2018 Sdílet Vloženo 29. Červen 2018 Áno mám multifunkci. Bude treba prehadzovať všetky tlačítka, alebo iba tie ktoré sú rozdielne? Neviem či jedno, alebo dve. Musím porovnať. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Ulipek Vloženo 29. Červen 2018 Sdílet Vloženo 29. Červen 2018 (editace) oddělej celou ozdobnou lištu i s tlačítky a bude vše fungovat tak, jak má. tzn. oddělej obě tlačítka Editováno: 29. Červen 2018, autor: Ulipek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osiris10 Vloženo 29. Červen 2018 Sdílet Vloženo 29. Červen 2018 áno našiel som na webe ako to vlastne vypadá. Sú to len také dva bloky, som si to na volante ani nevšimol. Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osiris10 Vloženo 10. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2018 Takže volant je vymenený. Ale ponechal som nové tlačidlá. Tlačidla na starom volante nemajú konektory pre pádla. Nefungujú mi tam iba dve funkcie...prepínanie AM/FM a stlmenie tel.hovoru. Neviem či som to niekedy vôbec použil. DSG pádla fungujú správne, žiadna chyba sa neobjavila. Som spokojný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Ulipek Vloženo 10. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2018 Aha, nevedel jsem ze jsi predtim padla nemel. V tom pripade ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toyo232 Vloženo 28. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2018 (editace) Ahoj, mám Octu 2.0TDI DSG a volant bez multifunkce. Nedávno jsem z bazaru koupil volant s pádly a s vykuchanou multifunkcí - bez tlačítek i airbagu. je mi jasné že aby fungoval budu potřebovat sehnat i multifunkční tlačítka- např. - https://www.automultimedia.cz/cz/shop/multifunkcni-spinace-tlacitka-4/oem-5e0919719b-multifunkcni-tlacitka-volantu-skoda/ Není mi ale jasné jak je to s kabeláží, budu muset dokoupit ještě nějaké kabelové svazky? - neví někdo jaké? A není tady někdo z moravy kdo by to potom uměl především nakódovat, popřípadě i vyměnit? Editováno: 28. Srpen 2018, autor: Toyo232 upřesnění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 28. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2018 A ty si odkiaľ prišiel na to, že má Octu II? Píše, že má 2.0 TDI. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapod Vloženo 17. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2018 (editace) Zdravím chlapi. Prosím o radu. Rád bych si prodloužil pádla volantu u Octavie III RS 2.0 TSI DSG, která mi má v lednu dorazit. Mám zájem konkrétně o tyto: https://www.ebay.com/itm/Pinalloy-Red-Carbon-Fiber-Paddle-Shifter-Extension-Skoda-Fabia-Octavia-Superb/263961364361?epid=18025744525&hash=item3d7552c789:g:eN4AAOSwhnhbq9TZ:rk:4:pf:0 V popisu udávají, že tato pádla jsou kompatibilní s octavií r. v. 2013, jen nevím jestli se od té doby pádla na volantu změnila nebo ne? Předem děkuji za radu. Editováno: 17. Prosinec 2018, autor: Kapod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip Grůza Vloženo 18. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2018 Nezměnila se nijak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marpo175 Vloženo 22. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2021 Zdravím kolegovia škodovaci. Chcem sa opýtať, mám volant so Superb 3 s radením DSG. Je možné ho namontovať na Octavia 3? Bude fungovať radenie, multifunkcia, airbag bez problémov? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.