Přejít na obsah

Gumofka

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Gumofka

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Já pádla používám hlavně pro podřazování, když chci brzdit motorem a DSG to neumí pochopit. Na předjíždění a rychlé podřazení používám zatáhnutí za páku směrem do zadu, tím se přepne režim na Sport, stejným pohybem to zase přepnu do normálu..
  2. Je to určitě fajnovej pomocník, ale je třeba ho brát v potaz a přizpůsobit mu styl jízdy. Když se mi to stalo poprvé ve zcela běžný situaci, byl jsem z toho dost vykulenej.. Ještě jde vypnout, pak mě ale štve ten žlutej trojúhelník, co mi z palubky svítí do očí a k tomu pocit, co kdyby..
  3. Stává se mi dost často, že už mi to sahá do brzd a moc nadšený z toho nejsem, třeba když jedu za autem, co odbočuje do prava a chci ho jen lehce objet. Nekoukal jsem přesně do návodu, ale v Eco režimu se mi to ještě nestalo, jen v normálním, nebo ve sportu..
  4. Objednával jsem přes ALD OIII kombi L&K 183PS DSG a měl jsem nabídku od dvou dealerů - jedna byla 16%, druhá 16,9%. Objednáno v KT36/2014, dodáno 23.1.2015 Před čtyřmi lety jsem dostal 17% na Yetiho (na něj jsem čekal skoro 6 měsíců).
×
×
  • Vytvořit nový...