Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj, mam SYMPHONY radio s orignal antenou a mam hodne spatnej prijem stanic. Nevite kde by mohl byt problem, nebo je to tak nekvalitni tuner v pouzitem radiu?

Diky za jakoukoli radu.

• o 2 týdny později...
Vloženo
:( Mám originál škodovácké radio s kazetovým přehrávačem.A mám špatný signál běžných stanic.Pokud jedu s tchánovou Zafirou který tam má taky originál radio Opel tak při prujezdu stejným usekem signál bez problému.4ím to muže bý?Antenou? Radiem? Díky za rady
Vloženo
:( Mám originál škodovácké radio s kazetovým přehrávačem.A mám špatný signál běžných stanic.Pokud jedu s tchánovou Zafirou který tam má taky originál radio Opel tak při prujezdu stejným usekem signál bez problému.4ím to muže bý?Antenou? Radiem? Díky za rady

kazdy radio muze byt jinak citlivy na silu signalu. Ale pokud je to opravdu tak hrozny, tak muze bejt nekde zlomenej kabel, radio nenapaji zasilovac anteny a pod. Tech moznosti je nekolik.

• o 2 měsíce později...
Vloženo

kazdy radio muze byt jinak citlivy na silu signalu. Ale pokud je to opravdu tak hrozny, tak muze bejt nekde zlomenej kabel, radio nenapaji zasilovac anteny a pod. Tech moznosti je nekolik.

Da sa to prelomenie, resp. ine poskodenie nejak zistit? Niekde som tiez cital ze do starsich fabii sa musel dodatocne namontovat antenny zosilnovac aby ten prijem bol porovnatelny s ostatnymi autami. Je na tom nieco pravdy? Ak ano, neviete niekto co to stoji?

Vloženo

Da sa to prelomenie, resp. ine poskodenie nejak zistit? Niekde som tiez cital ze do starsich fabii sa musel dodatocne namontovat antenny zosilnovac aby ten prijem bol porovnatelny s ostatnymi autami. Je na tom nieco pravdy? Ak ano, neviete niekto co to stoji?

To chceš říct,že ve starších fábiích neni zesilovač?Když sem měnil rádio,tak sem musel dokoupit napájecí redukci!

Ale je fakt,že s origo rádiem byl příjem na dvě věci.Po výměně za Kenwooda se ale moc nezměnilo-taky mi to připadá že ten zes. tam buď neni,nebo nefunguje.Budu se na to muset mrknout :prc::aggressive::horse:

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Tiez by ma zaujimalo ci tam ten zosik je alebo nie. Ked som kupil auto a dal som si namontovat radio, tak mi nauctovali len antenny adapter a krytku. Tvrdili ze to radio je v poho ale aj tak to hra FM stanice na hovno. Je to nejaky Sencor s odnimatelnym MP3 playerom 1GB asi za 7L, tak snad to nie je ziadny smejd.

Vloženo

podle mě originál chytá dobře, teď tam mám už jiný rádio a dal jsem to bez toho fantomovýho napájení pro anténu, a je fakt vidět že by tam bylo potřeba, ladění stanic nic moc

Vloženo
...bez toho napájení není anténní zesilovač pod napětím a tak je neprůchozí.Ten napáječ mám za 170,-

ahojda .. ten napajec je kompatibilni s kazdym radiem ... ?? nebo jen s originalem .. ??

P.S. mozna blby dotaz .....

Vloženo
Da sa to prelomenie, resp. ine poskodenie nejak zistit?

Rozdelat antenu, vzit multimetr a zmerit. ...vim ze do jde docela tezko, kdyz je jeden konec v palubce a druhej na strese,ale jde to :)

Vloženo

Mel jem ten samej problem...

A vis cim to bylo? Byl spatnej pouze bičik... Jestli ho budes vyměňovat,tak tam dej pouze original, z vlastni zkušenosti mam ovřené,že neoriginaly jsou fakt naprd...

Vloženo
Mel jem ten samej problem...

A vis cim to bylo? Byl spatnej pouze bičik... Jestli ho budes vyměňovat,tak tam dej pouze original, z vlastni zkušenosti mam ovřené,že neoriginaly jsou fakt naprd...

Prisim a ako sa da vymenit, ked mam antenu, ktora ma ten "bicik", ze sa neda odmontovat?

D

Ivo

Vloženo
když ma sympfony musím mět fantom nebo to řeší rádio

u symphony není fantom potřeba je to pořešené jinak.Fantom je potřeba pouze u neorigo rádii protože tam je jinak řešené napájení zesilovače

• o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...