Červen 4, 201510 r Zdravím 12.6 bych si měl už snad konečně po 3 odložených termínech a 4 měsících čekání jít pro fabku. Mam ju na leasing a jde mi o to když si pro ni půjdu jestli bude na značkách nebo si je musím vyridit sam? Díky.
Červen 4, 201510 r Ahoj, pokud se na tom přímo se svým prodejcem nedomluvíš, tak dostaneš auto s převozkama a vyřizování na magistrátu je na tobě. Mně to prodejce za menší poplatek zařídil, takže auto jsem přebíral už na značkách.
Červen 4, 201510 r Pokud je na leasing, tak by už měla být na značkách, majitel auta je leasingovka, tak to snad zařizuje ona.
Červen 4, 201510 r Jestli nemá operativní leasing, tak už na 99% bude auto na klasický úvěr - tzn. majitelem je on.
Červen 4, 201510 r jasně, ale tam už málokdo bere klasickej leasing. Škofin má docela dobrý úvěry a tam jsi majitelem auta ty a u nich je jen originál VTP. Až doplatíš tak Ti ho pošlou. Já už ho mám od Rooma druhej tejden doma
Červen 4, 201510 r Tak buď u nás to máme inak, alebo len ďalší dôkaz, že predajca vie veľmi málo o tom, čo predáva.
Červen 5, 201510 r Take jsem dostal od prodejce na vyber, jestli si chci auto registrovat sam nebo pres ne za poplatek (tj. zaplatit si kolek). Odpoledne jim auto privezli a druhy den po obede uz bylo na znackach a sel jsem si ho prevzit...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.