Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím 12.6 bych si měl už snad konečně po 3 odložených termínech a 4 měsících čekání jít pro fabku. Mam ju na leasing a jde mi o to když si pro ni půjdu jestli bude na značkách nebo si je musím vyridit sam? Díky.

Vloženo

Ahoj, pokud se na tom přímo se svým prodejcem nedomluvíš, tak dostaneš auto s převozkama a vyřizování na magistrátu je na tobě. Mně to prodejce za menší poplatek zařídil, takže auto jsem přebíral už na značkách.

Vloženo

jasně, ale tam už málokdo bere klasickej leasing. Škofin má docela dobrý úvěry a tam jsi majitelem auta ty a u nich je jen originál VTP. Až doplatíš tak Ti ho pošlou. Já už ho mám od Rooma druhej tejden doma :kol-27:  

Vloženo

Take jsem dostal od prodejce na vyber, jestli si chci auto registrovat sam nebo pres ne za poplatek (tj. zaplatit si kolek). Odpoledne jim auto privezli a druhy den po obede uz bylo na znackach a sel jsem si ho prevzit...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...