black_devil Vloženo 13. Květen 2015 Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 Zdravím, řeším tu menší problém s HTP. Jede tak 10 km/h, po vytočení ke 2000 ot/min se zadusí. S těmito motory nemám skoro žádné zkušenosti, zajímá mě, zda-li může být na vině prasklý výfuk? Je defacto rozpadlý ve středovém díle. Na diagnostice nic zjištěno nebylo, čekám na majitele, který si přiveze výfuk nový. zajímá mě jen, jestli je tedy možné, že je na vině jen výfuk a až takhle to tomu motoru vadí a nebo jestli mám hledat chybu ještě někde jinde? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 13. Květen 2015 Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 Ucpaný výfuk vadí každému motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Zwierzyna Vloženo 14. Květen 2015 Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 pokud mas ucpany vyfuk, tak pocitej s tim, ze se ti mohl rozpadnout i katalyzator (pekna palka cca 7.000), vim o cem mluvim, mel jsem to same auto se projevovalo uplne stejne ... ale zase si rikam, ze rozpadly katalyzator by se projevil i na diagnostice ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.